StoryEditorOCM

EKSKLUZIVNO: MLADEN GRDOVIĆ SLETIO S CESTE - Usred Zadra mercedesom pomeo pješački otok!

Piše PSD.
6. ožujka 2015. - 20:40
grdovic_prva

Zadarski pjevač Mladen Grdović (56) jutros je oko 8.25 sati sati izgubio kontrolu nad upravljačem, pa je usred Zadra na križanju ulica Ante Starčevića i dr. Franje Tuđmana sletio sa ceste i crnim mercedesom 500 CL pregazio pješački otok, oštetio jedan automobil, te se zaustavio srušivši prometni znak. Grdović navodno u novoj prometnoj "egzibiciji" nije ozlijeđen, kao, srećom, ni slučajni prolaznici, a gdje je nestao nakon nesreće zasad još nitko ne zna.

Što se Mladenu dogodilo još službeno nije poznato, no zasad je izvjesno da je tim pravcem vraćao kući u zadarske Arbanase gdje živi.

"Okolnosti ove prometne nesreće još se uvijek utvrđuju, jednako kao i identitet vozača kojeg nismo zatekli na mjestu nsreće. Vozač nam je zasad nedostupan", rekao je Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske.

 Zadnji sudar Mladenu se dogodio prije dvije godine nakon što je zbog brzine također prešao na suprotni kolnički trak, udario u vanjski betonski zid obiteljske kuće, a nakon toga i u metalni rasvjetni stup. Prometna policija je tada utvrdila da je u njegovoj krvi bilo 2,7 promila alkohola. Grdović se u dva navrata liječio od alkohola.

zadarski.hr

05. svibanj 2024 20:30