StoryEditorOCM

DRŽAVA PRODALA KUĆU U BIBINJAMA ZA 170.900 KUNA: Predsjednik NO SAS-a Jozo Dragan za 20 milijuna kupuje vilu u Voloskom?

Piše PSD.
30. lipnja 2016. - 00:08
jozo

Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom na natječaj kojim su tražili kupce ukupno 25 nekretnina stigle su samo dvije ponude.

Natječaj za prodaju tih 25 državnih nekretnina, većinom oranica, voćnjaka i livada, DUUDI je provodio od 26. travnja do 28. lipnja ove godine, a kako je utvrdilo povjerenstvo za ponude, stigle su samo dvije ponude.

Za nekretninu u Bibinju, kuću s dvorištem, ponuđeno je 170,9 tisuća kuna, što je nešto malo više od početno tražene cijene od 170,4 tisuće kuna.

Druga je ponuda stigla za atraktivnu vilu/kuću za stanovanje s vrtom i šumom u Voloskom kod Rijeke za koju je ponuđeno 20,3 milijuna kuna, što je oko milijun kuna više od početno tražene cijene, a ta je vila ujedno imala i najvišu početnu cijenu među svih 25 oglašenih nekretnina za prodaju u tom natječaju.

Neslužbeno se doznaje da je ponudu dao Trogiranin Jozo Dragan, predsjednik Nadzornog odbora zadarske tvrtke SAS.

"Povjerenstvo za ponude je utvrdilo da su obje ponude valjane te će predložiti nadležnim tijelima njihovo prihvaćanje", poručuju iz DUUDI-ja.

 

Zdarski.hr / HINA

20. travanj 2024 12:55