StoryEditorOCM
4 kantunaPUŠTANJEM BALONA OBILJEŽILI MEĐUNARODNI DAN LJUDSKIH PRAVA

Predstavljena 25. Godišnja konferencija hrvatskih psihologa

Piše Iva Ivanac
10. prosinca 2016. - 18:50
1_4

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana ljudskih prava, Odjel za psihologiju Sveučilišta u Zadru i Hrvatsko psihološko društvo predstavilo je 25. Godišnju konferenciju hrvatskih psihologa koja se ove godine bavi „Psihologijom u zaštiti i promociji ljudskih prava i društvene pravednosti“.


Na svečanosti predstavljanja potpisan je i ugovor o partnerstvu Hrvatskog psihološkog društva i Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru.


- Jedan od glavnih ciljeva konferencije je upravo osvještavanje ljudskih prava. Tokom cijele godine će se truditi promovirati konferenciju i nadamo se da ćemo naići na podršku Županije, medija i svih onih koji nam mogu pomoći - rekao je predsjednik Hrvatskog psihološkog društva, mr. sc. Josip Lopižić.


Za ovogodišnju temu zaslužna je izv. prof. dr. sc. Vera Ćubela Adorić koja je i predsjednica Programskog odbora konferencije.

Ovaj dan je obilježen i simbolično pa su tako svi sudionici puštali balone na kojima su se nalazile poruke ljudskih prava čije bi poštivanje trebalo biti neupitno.

26. travanj 2024 07:43