FOTOGALERIJA: TEŠKA PROMETNA NESREĆA NA AUTOCESTI U lančanom sudaru kod Gornje Ploče čak sedam automobila!

FOTOGALERIJA: TEŠKA PROMETNA NESREĆA NA AUTOCESTI

Na autocesti kod izlaza Gornja Ploča prije sat vremena dogodio se teški lančani sudar u kojemu je sudjelovalo čak sedam automobila! Prema prvim informacijama iz PU Ličko- senjske, u sudaru nema stradalih osoba, a više informacija tek se očekuje...

Istovremeno, HAK javlja da je zbog požara i dima za sav promet zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Gospić i Sveti Rok u oba smjera. Obilazak je čvor Gospić (A1)-Gospić (DC50)-čvor Sveti Rok i obrnuto.

Neslužbeno doznajemo da se radi o požaru korova uz autocestu, koji je zadimio prometnicu, a upravo je to i vjerojatni uzrok nesreće, odnosno jedan od uzroka, uz nepridržavanje razmaka u vožnji i drugih faktora koje će utvrditi policija očevidom koji je u tijeku.

 

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

VEDRAN MIOČIĆ-STOŠIĆ GUMENI NASTAVLJA BORBU ZA PRAVO NA KRETANJE Policajca koji mi je skinuo vlastite tablice s automobila tužio sam za iznos od 885 tisuća kuna, ali pristat ću na paušalnu isplatu od 90 tisuća!

 Policajca koji mi je skinuo vlastite tablice s automobila tužio sam za iznos od 885 tisuća kuna, ali pristat ću na paušalnu isplatu od 90 tisuća!
Zadranin Vedran Miočić-Stošić „Objavom o nepostojanju osobe“ deklarirao se kao živi čovjek prema, re...
Policajca koji mi je skinuo vlastite tablice s automobila tužio sam za iznos od 885 tisuća kuna, ali pristat ću na paušalnu isplatu od 90 tisuća!