StoryEditorOCM
4 kantunaPOZNATI ZADARSKI ORGANIZATOR KONCERATA

Htio je da ga maloljetnica oralno zadovolji, no kada ga je odbila skinuo joj je hlače i silovao je prstom?!

7. ožujka 2017. - 19:50
policija

U utorak je iza zatvorenih vrata na Županijskom sudu u Zadru počelo suđenje poznatom zadarskom organizatoru koncerata i glazbenih događanja zbog kaznenog djela protiv spolne slobode izjednačenog sa silovanjem na štetu maloljetnice.

Riječ je o ponovljenom suđenju 40-godišnjaku kojem je Vrhovni sud RH zbog povrede kaznenog postupka, pogrešno utvrđenog činjeničnog stanja i povrede zakona ukinuo zatvorsku kaznu na koju je bio osuđen prije tri godine. Sudac Boris Radman odrezao mu je petogodišnju kaznu zbog čega je nakon objave sa lisicima prvi put sproveden u istražni zatvor u Zadru. Suđenje ponovno vodi sudac Boris Radman iako je njegovo izuzeće zatražio odvjetnik 40-godišnjaka Marko Marinović.

Prema optužnici, u stanu u zadarskoj Varoši 28. lipnja 2011. godine 38-godišnjak je spolno zlostavljao maloljetnicu, inače povremenu konzumenticu droga, nakon što joj je obećao 300 kuna. Prije nego što joj je dao novac zahtijevao je da sjedne na kauč nakon čega ju je počeo dirati, te joj stavljati ruke pod majicu. Potom je skinuo hlače i zatražio oralno zadovoljavanje što je djevojka odbila, no on joj je potom, prema optužnici, skinuo hlače i silovao je prstom iako se ona cijelo vrijeme opirala rukama i nogama.

Odustao je tek kada ga je udarila koljenom u trbuh. Nakon dva tjedna djevojka je sve prijavila policiji, a njezin iskaz vještaci su ocijenili vjerodostojnim i životnim. Utvrdili su da je maloljetnica proživjela tešku traumu zbog čega se samoozljeđivala, osjećala "ljigavo", te udarala glavom o zid.

20. travanj 2024 15:15