StoryEditorOCM
4 kantunaSPRIJEČEN VEĆI SUKOB NA DALMATINI?

Policija kod čvorišta Nadin nakon potjere zaustavila 34 Bad Blue Boysa naoružana bejzbol palicama, bengalkama i topovskim udarima

Piše M. Kalajžić
15. ožujka 2017. - 10:58
tucnjava_navijaci2-160414

Sinoć oko 21 sat, nakon dojave, na autocesti A-1, na odmorištu Nadin - sjever, policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave zadarske i Policijske uprave šibensko-kninske zaustavili su dva kombija (KA, VK) i dva automobila (NA i ZG) u kojima su se nalazile 34 osobe. Pregledom vozila pronađeno je više predmeta pogodnih za ozljeđivanje kao i pirotehničkih sredstava.

Svi su dovedeni u prostorije policije u Benkovcu te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Kako doznajemo, radi se o navijačima Dinama Bad Blue Boysima koji su se vraćali s utakmice Split - Dinamo koja se jučer odigravala u Splitu.

Njih je na autocesti kod čvorišta Pirovac primjetila šibenska policija nakon čega su se BBB dali vozilima u bijeg. Šibenski policajci krenuli su u potjeru za njima, a javili su se i zadarskim policajcima koji su Boysima pripremili "sačekušu" kod odmorišta Nadin gdje su zaustavljeni i pod policijskom pratnjom prepraćeni u Policijsku postaju u Benkovcu.

Navijači su bili naoružani bejzbol palicama, a imali su i veće količine bengalki, topovskih udara i drugih pirotehničkih sredstava.

Nad njima se obavlja kriminalističko istraživanje nakon čega će biti upućene odgovarajuće prijave.

Kako smo doznali u srijedu poslijepodne, Bad Blue Boysi zadržani su na policijskoj obradi u Benkovcu do četvrtka, kada će se znati "kako su prošli" i hoće li zaraditi i kakve kazne.

 

26. travanj 2024 22:04