StoryEditorOCM
4 kantunaJAVNA ILI PRIVATNA VATROGASNA POSTROJBA?

RUBEŠA: Kombijem voze svinje iz Slavonije, cisterna puni privatne bazene! KALMETA: Čuo sam da je Šoša jako dobar zapovjednik

17. ožujka 2017. - 20:15
pakostane_pozar4-030816

Zapovjednik zadarske Javne vatrogasne postrojbe 2016. nije, kao prethodni put, biran na javnom natječaju i to zbog toga što bi u tom slučaju Željko Šoša morao imati potvrdu da se protiv njega ne vodi kazneni ni istražni postupak, a protiv njega se na Općinskom sudu vodi postupak zbog 52 dnevnice koje je navodno isplatio samom sebi, rekao je Ante Rubeša (Akcija mladih) na sjednici Gradskog vijeća.

-U JVP vlada totalno rasulo. U kombiju JVP-a se voze svinje iz Slavonije, cisternom se zalijevaju masline u Crnom i pune privatni bazeni, terenskim vozilom se iz mora vade privatni brodovi, a plovilo JVP se koristi u privante svrhe, pa nam do današnjeg dana nije dostavljen broj prijeđenih milja i sati rada motora iako smo to tražili, kazao je Rubeša pitajući je li JVP u stvari privatna vatrogasna postrojba Željka Šoše i po kojim ga je kriterijima Kalmeta imenovao zapovjednikom.

Kalmeta je odgovorio da je na Šošu bilo napada, ali su institucije sve njih odbacile, a on, naprotiv, nije čuo da je Šoša loš nego dobar zapovjednik JVP.

20. travanj 2024 11:15