KAOS NA HITNOM PRIJEMU U ZADARSKOJ BOLNICI Pijani 38-godišnjak prijetio da će cijeli odjel raznijeti bombom!

KAOS NA HITNOM PRIJEMU U ZADARSKOJ BOLNICI

U subotu navečer, nešto poslije 20 sati, na Hitni bolnički prijem (OHBP) u zadarsku bolnicu došao je 38-godišnjak i prijetio da će cijeli odjel raznijeti bombom.

On je došao na Hitni prijem i tražio da mu se daju određene tablete, insistirajući da to bude istoga trena. Odbio je bilo kakav razgovor, derao se, vikao, a onda vrijeđao medicinsko osoblje u čekaonici. Kada je došao liječnik da vidi o čemu se radi, izvrijeđao je i njega, cijelo vrijeme govoreći da u automobilu ima bombu.

Kako nije dobio tablete koje je uporno tražio, 38-godišnjak je više puta zaprijetio da će iz vozila donijeto bombu i raznijeti Hitni bolnički prijem, te poubijati sve prisutne.

Pozvana je policija, te je utvrđeno da je 38-godišnjak u krvi imao 2,42 promila alkohola. Savladan je i odvezen u policijsku postaju, gdje je zadržan u prostoriji do otriježnjenja.

U jutarnjijm satima, dok ovo javljamo, 38-godišnjak je i dalje bio iza rešetaka, s obzirom na količinu alkohola i vrijeme koje mu je očigledno bilo potrebno da „dođe k sebi“.

Protiv njega je podignut optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira, a kad se otrijezni bit će prepraćen prekršajnom sucu koji će odlučiti o kazni.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

,BUBREG NJEGOVE PREMINULE SUPRUGE DONIRAN NAŠEM SLAVNOM NOGOMETAŠU 'Ivan Klasnić javio mi se na mobitel. Izrazio mi je sućut, ali mi je rekao da će mu biti čast upoznati me. Za dva tjedna naći ćemo se u Zagrebu'

'Ivan Klasnić javio mi se na mobitel. Izrazio mi je sućut, ali mi je rekao da će mu biti čast upoznati me. Za dva tjedna naći ćemo se u Zagrebu'
Ivan Klasnić za otprilike dva tjedna dolazi u Zagreb iz Hamburga i upoznat će se s Borisom Vidmarom, u...
'Ivan Klasnić javio mi se na mobitel. Izrazio mi je sućut, ali mi je rekao da će mu biti čast upoznati me. Za dva tjedna naći ćemo se u Zagrebu'