StoryEditorOCM
4 kantunaPOZNATI ESTRADNI BODYGUARD U INCIDENTU NA VIRU

Alen Borbaš zbog parkinga ispsovao 53-godišnjakinju, pa joj automobil ogradio kamenjem

Piše B.S.
21. ožujka 2017. - 19:48
borbas_folk-150508

Zbog incidenta tijekom ljetovanja na otoku Viru gdje ima vikendicu, 46-godišnji glazbeni menadžer, poduzetnik, vlasnik noćnog kluba i zaštitarske tvrtke Alen Borbaš u travnju će svjedočiti na Prekršajnom sudu u Zadru.

Kontroverzni Osječanin, koji je prije dvije godine dobio ulogu u pilot-projektu međunarodne kriminalističke serije “Dead End: At the End We Die” njemačkog redatelja Jana Thüringa, bio je glavni akter nešto manje atraktivne scene na otoku Viru gdje se posvađao sa 53-godišnjakinjom oko parkirnog mjesta.

Prijavljen je za remećenje javnog reda i mira jer je 15. kolovoza oko 22 sata u ulici Put marine na otoku Viru ispod i uokolo automobila marke 'opel' njemačkih oznaka koje je bilo parkirano na neoznačenoj parceli preko puta njegove kuće postavio četiri veća kamena.

Nakon što je do njega došla 53-godišnja vlasnica automobila E.K. i rekla mu da to ne radi, Borbaš ju je napao riječima: P..k..kurvetino j...te u p...j...te. te otišao u svoju kuću. Policija mu je odredila mjeru zabrane približavanja 53-godišnjakinji.

Vlasnik tvrtke "Borbaš security" i prvak u karateu, javnosti je poznat i kao zaštitar estradnih zvijezda. Čuvao je Ninu Morić na izboru za Kraljicu Hrvatske, a nakon toga i Alku Vuicu, Severinu, Ninu Badrić, Cicciolinu, Vucu, Sandija Cenova, Gibonnija, Bajagu, Đorđa Balaševića.

Čuvanje poznatih osoba i stečeno prijateljstvo dovelo ga je i do uloge u spotu Alke Vuice “Nek’ ti jutro miriše na mene”.

26. travanj 2024 22:04