StoryEditorOCM
4 kantunaSVJETSKI POZNATI LANAC BRZE PREHRANE TRAŽI MENADŽERA

"Burger King" stiže u Zadar - u kojem će poslovnom prostoru otvoriti restoran?

Piše Zadarski.hr
22. ožujka 2017. - 22:10
restoran_dalmacija3-060317.JPG

Na Internet stranici Mojposao.net objavljen je natječaj za popunjavanje radnog mjesta restaurant menagera u – Zadru! Rok za prijavu istječe 28. ožujka, a oglas stiže preko zagrebačkog „Dekra zapošljavanja“.

U uvjetima natječaja od restaurant menagera se traži najmanje pet godina iskustva u „industriji“ brze prehrane i odlično poznavanje poslovnog engleskog jezika. Iza oglasa stoji poznata svjetska kompanija „Burger King“ koja je osnovana 1954. godine i drugi je najveći fast food lanac na svijetu.

Sve je to potaknulo nagađanja o lokaciji na kojoj bi u Zadru „Burger King“ otvorio svoj restoran, a po neslužbenim informacijama svjetski poznati brend mogao bi useliti u prostor nekadašnjeg restorana „Dalmacija“ koji se odnedavno opsežno obnavlja!

Prije desetak dana objavili smo da je prostor iznajmljen poduzeću Ella ugostiteljstvo d.o.o. kojem je vlasnik i direktor Mihaella Novac, osoba uglavnom nepoznata Zadranima. Riječ je o državljanki Njemačke koja je sa svojim suprugom, Hrvatom, krenula u ovaj posao. procjenjivalo se da investitor tu namjerava otvoriti restoran brze hrane po samoposlužnom principu, te da će u nekadašnjoj 'Dalmaciji' biti franšizno otvoren lokal jednog velikog njemačkog lanca brze hrane.

24. travanj 2024 14:21