StoryEditorOCM
4 kantunaFOTO: ZADRANI ZASULI DRUŠTVENE MREŽE NEGATIVNIM KOMENTARIMA

Tko je odobrio postavljanje video zida posred Branimira?

Piše AVŠ
11. svibnja 2017. - 18:48
info_panel3-100517.JPG

Prolaznici zadarskom Branimirovom obalom ostali su jučer, ako je suditi po brojnim lošim komentarima na društvenim mrežama, neugodno iznenađeni velikim video zidom koji je u srijedu osvanuo na jednoj od najprometnijih zadarskih šetnica.

Nakon silaska s mosta, u neposrednoj blizini mjesta gdje se bukiraju karte za izletničke brodove, postavljen je video zid velikih dimenzija na kojemu se izmjenjuju sponzorirane reklame, a najčešće političari i njihova obećanja u aktualnoj predizbornoj kampanji.

Tko je i zašto postavio taj zid na sred prolaza prvo smo pitali u TZ grada Zadra gdje su nam rekli kako oni s tim nemaju nikakve veze. Odgovor smo na kraju dobili u Gradu gdje nam je potvrđeno kako je riječ o javnoj površini koju je Grad Zadar dao na korištenje privatnoj tvrtki Go2Digital koja je tamo, uz odobrenje zadarskih konzervatora, postavila video pano.

- Grad je odobrio postavljanje tog zaslona na javnu površinu, a tvrtka Go2Digital ima sva potrebna odobrenja i dozvole konzervatora – potvrdila nam je Ivana Dadić iz gradske uprave.

Na koji su rok dobili gradsku suglasnost na korištenje i po kojoj cijeni, jučer nismo uspjeli saznati.

27. travanj 2024 06:05