StoryEditorOCM
4 kantunaPIIJANI SVEĆENIK SKRIVIO NESREĆU, STANJE DR. DANIJELA SEKULE KRITIČNO

Dr. Čulina: On mi je kao brat, zbog oštećenja mozga morali smo ga prebaciti na Rebro!

Piše B.S.
12. svibnja 2017. - 11:45
culina_

- Ne znam što bih vam rekao. Teško mi je i ovo što govorim reći. On mi je kao brat... – kazao je teškim glasom Željko Čulina, ravnatelj zadarske Opće bolnice i kolega dr. Danijela Sekule na kojeg je u subotu navečer u Zadru s 0,94 promila alkohola u krvi naletio župni vikar Paga, 51-godišnji Poljak Korcz Zbigniew Jacek. U automobilu su se nalazili 42-godišnji zadarski pulmolog i njegova 39-godišnja supruga Nina.

- Ja sam ga primio na Odjel pulmologije i učio svemu što sam mogao. On je sjajan čovjek, stručnjak i liječnik. On i njegova supruga su sada u bolnici, a kod kuće ih čeka troje malodobne djece. Prava je sreća da i oni s njima nisu te večeri bili u automobilu – dodao je dr. Čulina koji je zbog kritičnog stanja dr. Sekulu prebacio u zagrebačku bolnicu Rebro na Odjel intezivnog liječenja na neurologiji.

- Dr. Sekula je na respiratoru i sediran. Morali smo ga prebaciti u Zagreb kod kolega koji imaju više iskustva s takvim ozljedama mozga. Još uvijek je životno ugrožen. Strašno je to što mu se dogodilo, ni krvom ni dužnom – kazao nam je ravnatelj zadarske bolnice.

26. travanj 2024 17:35