StoryEditorOCM
4 kantunaFOTO: STRAŠNA NESREĆA NA KALELARGI

Muškarac pao sa zgrade na balkon - vatrogasci provaljivali u stan kako bi ga spasili!

Piše L.Burčul
14. svibnja 2017. - 00:43
18492392_14533192280crop

U subotu oko 21,20 sati dogodila se nesreća na Poluotoku, u samom centru pokraj Narodnog trga, gdje je je muškarac iz za sada neutvrđenih razloga pao sa visine. Nije pao na ulicu, već je udario cijelim tijelom na balkon koji je bio ispod visine sa koje je pao.

Čitatelj nam je poslao fotografije vatrogasnog vozila, kao i vozila Hitne pomoći, koje su spašavale teško ozlijeđenog muškarca. U 22,30 još uvijek je trajao policijski očevid kako bi se utvrdile sve okonosti pada.

Hitna pomoć je pozvana u 21,24 sata.

Vatrogasci su pozvani na mjesto događaja stoga što u stanu gdje se nalazi balkon na koji je muškarac pao nije bilo nikoga i trebalo je provaliti ulazna vrata. Vatrogasci su prvi došli do muškarca koji je ležao na balkonu, a za njima je odmah došla Hitna pomoć.

Liječnici u Hitnoj pomoći su nam potvrdili da je muškarac odvezen u bolnicu, no da za sada nemaju povratnu informaciju o težini ozljeda. Potvrdili su da je muškarac preživio pad i da je brigu o njemu preuzelo osoblje u zadarskoj Općoj bolnici.

Na mjestu događaja, pogotovo s obzirom na usku ulicu u koju su došla vozila Hitne pomoći i vatrogasaca nastala je velika gužva, te je policija osigurala mjesto događaja kako bi mogao biti obavljen očevid.

07. svibanj 2024 17:11