StoryEditorOCM
4 kantunaFOTO: BOŽO PETROV U ZADRU PODRŽAO KANDIDATE MOSTA I AKCIJE MLADIH

Hobotnica je previše bacila pipke, predstoji borba protiv okoštalih političkih i interesnih struktura!

Piše HRT Radio Zadar
18. svibnja 2017. - 14:11
petrov5-180517_resize.JPG

- Akcija Mladih neovisno o Mostu započela je istu borbu, isto ono što smo mi kao nezavisni načelnici i gradonačelnici pokušali napraviti u svojim sredinama. Zbog toga mi je drago i ja ne sumnjam uopće u uspjeh, u rezultate ove liste, a pogotovo rezultata koji će uslijediti. Od 2013. do 2017. godine, svaki put kad su građani dali povjerenje nezavisnim načelnicima i gradonačelnicima, pokazali smo, ne samo da možemo racionalno upravljati blagajnom, nego da zaista jesmo sposobni i da možemo pomoći našim krajevima. To je ono, što razlikuje nas, od političkih elita SDP-a i HDZ-a koji su nas doveli u to stanje - izjavio je Božo Petrov, predsjednik MOST-a na predizbornom skupu podrške kandidatima Akcije mladih i MOST-a na predstojećim izborima za gradonačelnika i župana koji je u četvrtak navečer održan ispred Muzeja antičkog stakla.

Kandidatinja za zadarsku gradonačelnicu Marjana Botić rekla je da je Most uvidio kako se protiv korupcije mora ići u glavu kako se iznutra ništa ne može promijenti: "Jer hobotnica je previše bacila svoje pipike i crnilo na naše društvo, i zato mi je drago da idemo čista lica, čista obraza kako je i moto MOST-a nezavisnih lista, a Akcija Mladih je uvijek išla srcem, uvijek išla otvoreno, uvijek pred očima građana, i to je ono što ćemo ponuditi u idućem mandatu jer u ove posljednje četiri godine doista smo promijenili plitički život grada Zadra, a sad je vrijeme da krenemo u Zadar u kojem će se moći živjeti i raditi i iz kojeg mladi neće iseljavati. 

Dosadašnji rad Akcije mladih, kandidat za zadarskog župana Marko Pupić Bakrać opisao je kao gerilsku borbu, sada je kaže vrijeme za prelazak na drugu razinu:

- Kakvi god rezultati bili nakon izbora, koliko god mi imali vijećnika u gradskom vijeću i županijskoj skupštini, bit će iza toga teška borba jer okorjele i okoštale političke strukture koje su vladale na interesno - klijentelisitički način neće tako lako dati svoje položaje - poručio je Pupić Bakrač.

 

24. travanj 2024 13:52