StoryEditorOCM
4 kantunaTKO ĆE IZ AKCIJE MLADIH I MOSTA U GRAD, A TKO U ŽUPANIJU?

Pupić Bakrač i Rubeša odlaze iz Gradskog vijeća u Županijsku skupštinu

8. lipnja 2017. - 22:40
akcija_mladih5-230317

Službene potvrde još uvijek nema, ali neslužbene informacije govore da je Akcija mladih odlučila koji će ih vijećnici zastupati u Gradskom vijeću, a koji u Skupštini Zadarske županije. Konkretna imena vijećnika Akcije mladih su bili nepoznanica, jer su isti kandidati bili na obje izborne liste.

Marko Pupić Bakrač i Ante Rubeša idu u Županijsku skupštinu, s njima će najvjerojatnije i Kristijan Kotlar, a s koalicijske liste mandate su dobili i "mostovci" Stipe Bjeliš, Ivan Matić, Ksenija Gregov i Mladen Meštrović. Mada Pupić Bakrač i Rubeša napuštaju Gradsko vijeće Zadra, ovakav "izbor" Akcije mladih nije začuđujući, pošto su u predizbornoj kampanji najavili preusmjeravanje prema Županiji, jer su procijenili da se "epicentar kriminalnih aktivnosti premješta u Županiju".

Vrlo je vjerojatno da će se i Pupić Bakrač i Rubeša pojaviti na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća, ali bi po neslužbenim informacijama u sastavu Akcije mladih naknadno došlo do promjene, pa bi u gradskom parlamentu trebali biti Marjana Botić, Vlado Gambiraža i Antonio Baus. Što se dva Mostova gradska vijećnika tiče, nije isključeno da to budu Mladen Malta i Tomislav Zelić.

 

 

19. travanj 2024 03:54