StoryEditorOCM
4 kantunaPROMOCIJA SVEUČILIŠNIH PRVOSTUPNIKA SESTRINSTVA

"Primite život u svoje ruke i mijenjate stvari nabolje"

Piše Zadarski.hr
14. lipnja 2017. - 16:52
promocija (1)

Dvadeset i devet dojučerašnjih studenata Sveučilišta u Zadru danas je u predavaonici Opće bolnice Zadar promovirano u prvostupnice i prvostupnike sestrinstva. Na prigodnoj svečanosti pročelnica Odjela za zdravstvene studije dr. sc. Marijana Matek Sarić čestitala je promoventima na uspješnom svladavanju programa i izrazila nadu kako su im nastavnici i profesori barem djelomično pokazali put prema novim spoznajama.

- Radosni ste i ponosni zbog završetka studija. Nadam se da ćete dio svog životnog puta provedenog na Sveučilištu u Zadru, poput vaših starijih kolega, od prvih zadarskih studenata od pred više od 600 godina do najnovijih generacija, nositi u lijepoj uspomeni. Sigurno su različiti motivi zbog kojih ste odabrali studij, no danas nije kasno da se iznova zapitate što vas ustvari zanima i čime se želite baviti. Ne dopustite da vam dodijeljena titula bude ograničenje u traženju posla, već mogućnost da istražite kako povezati naučeno s nekim drugim znanjima, istaknula je pročelnica Odjela za zdravstvene studije.

- Slijedite svoje srce, u traganju za spoznajama ne zaboravite druge ljude, ne propustite pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Uskladite razum i srce, aktivno primite život u svoje ruke i mijenjate stvari nabolje, rekla je dr. Matek Sarić.

Promotor dr. sc. Aleksandar Knežević pozvao je prvostupnike da prihvate novi izazov, bilo kroz diplomski studij na zadarskom sveučilištu ili doktorat kao krajnju mogućnost.

U prvostupnike sestrinstva promovirani su: Erik Šulc, Stjepan Ružić, Ana Pole, Lucija Grubelić, Sara Ibraković, Lucija Novak, Mirjana Mašić, Andrija Peričić, Katarina Tokić, Antonija Tokić, Ana Marija Prka, Marko Pavleka, Robertino Galešić, Antun Čačić, Petra Šoša Smiljanić, Lucijana Klisović, Marina Jukić, Kristina Zrilić, Ivana Vrljičak, Martina Bilić, Silvija Vučetić, Katarina Jurjević Ivandić, Gorana Jozić, Natalija Bačelić, Petra Ivankov, Matea Rogošić, Kristina Blažević, Marica Taslak, Matea Bokara.


 

20. travanj 2024 14:34