StoryEditorOCM
4 kantunaANKETA: Tko bi trebao biti novi direktor KK Zadar?

"David Gunjević se čini kao zgodno rješenje!"

Piše I. Ivanac
16. lipnja 2017. - 10:40
Naslovna

Željko Kapelari, novinar

David Gunjević! Dečko je završio sportski menadžment u Londonu, dobio FIBA-nu stipendiju, bio PR za KK Zadar i Medveščak. Mlad je i školovan, ima viziju, nije stranački ovisan, spreman je uhvatiti se u koštac sa svime. Pa zašto ne mladima dati priliku?!

Ante Kolanović, novinar

Funkcija direktora KK Zadar je kompliciran posao i zahtijeva brojne vještine. Trebao bi to biti netko mlad, s energijom, entuzijazmom i organizacijskim sposobnostima. David Gunjević se čini kao zgodno rješenje.

Branko Tabak, novinar

U ovom trenutku ime mi nije važno koliko je važno da se ne izabire u političkim krugovima jer zadnja dva desetljeća politika vodi klub koji je doveden do ruba opstojnosti. Grad, kao većinski vlasnik treba pokrenuti marketinški postupak i ponaći strateškog partnera koji će iznjedriti novog direktora. Nije nužno da je Boris Skroće isključivi krivac za ovu situaciju, imao je i vrline i mane.

Viktor Bogut, novinar

Želio bih da novi direktor KK Zadar bude stručna i kompetentna osoba koja ima iskustva i u sportskom menadžmentu. A sportskim žargonom želio bih da konkurencija bude jaka na natječaju, iako sam svjestan da u ovom trenutku mjesto čelnog čovjeka KK Zadar i nije najprimamljivije.

Bernard Paleka, novinar

Na tom mjestu želim vidjeti osobu koja je kompetentna voditi tvrtku prema boljitku.

20. travanj 2024 14:31