StoryEditorOCM
4 kantunaFOTO S MJESTA DOGAĐAJA: SUDAR VOZILA SLOVENSKIH I ZADARSKIH TABLICA

U bolnici preminuo Z.P. (52) iz Zadra, Slovenci teško ozlijeđeni, ali izvan životne opasnosti!

Piše IN
24. lipnja 2017. - 15:43
prometna_pag.JPG

NOVO

Od poslijedica ozljeda zadobivenih u teškoj prometnoj nesreći jutros na Pagu u zadarskoj je bolnici u 10.55 sati preminuo Z.P. (52) iz Zadra.

Dvoje drugih sudionika nesreće, 23-godišnja vozačica i 27-godišnji suputnik, oboje iz Slovenije, zadobili su teške tjelesne ozljede ali se nalaze izvan životne opasnosti.

Prema izvješću policije, prometna nesreća se dogodila na državnoj cesti 106, kod solane, na izlazu iz grada Paga prema Gorici.

Vozačica u Fiatu Stilo je u desnom zavoju pokušala pretjecati kada je iz suprotnog traka naišao Peugot 308 kojim je upravljao Zadranin te se izravno s njim sudarila

Protiv vozačice će biti podnijeta kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

-------------------------------------------------

Na izlazu iz grada Paga prema Gorici u jutros oko 7 sati i 40 minuta dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene tri osobe. 

U sudaru su sudjelovala dva osobna vozila zadarskih i slovenskih oznaka. U zadarsku Opću bolnicu prevezene su dvije osobe iz slovenskog i jedna osoba iz zadarskog automobila.

Okolnosti nesreće još nisu utvrđene, kao ni stupanj ozljeda kod sudionika sudara.

Zbog policijskog očevida promet na prometnici prema Gorici tekao je otežano sve do 11 sati kada su vozila uklonjena sa ceste a promet normaliziran.

27. travanj 2024 07:06