StoryEditorOCM
4 kantunaZAŠTO JE ZATVOREN ZARA BEACH (3)

Milan Miletić: Čulina i Ikić, kojima je suđeno za iznudu, moju tvrtku i mene osobno su izigrali i prevarili! Zato ih DORH i istražuje!

Piše Milan Miletić
8. rujna 2017. - 13:40
milan_miletic-150212

Nakon što smo objavili reagiranje Marka Čuline Make i Vedrana Ikića oko zatvaranja kluba "Zara beach" javio nam se i vlasnik Hotela Zadar Milan Miletić. Njegovu rekaciju prenosimo u cijelosti.

Poštovani, na Vašem portal Zadarski.hr objavljena su dva članka vezana uz poslovanje Sokol Projekt d.o.o. u ugostiteljskom objektu "Zara Beach" na plaži Kolovare u Zadru. Prvi, po priopćenju iz Hoteli Zadar d.d., a drugi odgovor Marka Čuline Make i Vedrana Ikića.

Kako se mene Milana Miletića vlasnika Hoteli Zadar d.d. u njihovom očitovanju proziva kao moćnika, ucjenjivača i zastrašivača, tako osim što su ugroženi moji interesi kao investitora, napadnut sam i osobno, pa sam odlučio osobno i reagirati.

U prvom redu ističem da sam ispred svoje firme u pregovore s Čulinom i Ikićem ušao stvarno uuvjerenju kako se radi o pošetnim i časnim ljudima. Ja o njihovom poštenju i časti neću suditi, ali ću samo reći da su mene u to razuvjerili. Uostalom, takav je i njihov odgovor, pun uvreda, kleveta i izmšljotina, grubi napad radi napada, a bez ijednog pravog odgovora na sadržaj priopćenja. Još se oni usuđuju nekoga nazivati ucjenjivačem i zastrašivačem.

Ti isti čija se imena vrte po internetu u tom kontekstu, i ako je vjerovati internetu za takva su kaznena djela suđeni.

Google zna!

Mene u tom kontekstu nigdje nema.

Da sam za te informacije znao za vrijeme pregovora, ova priča ne bi ni počinjala, jer su imenovani i njihovo društvo Sokol Projekt d.o.o. prije se drugo nego poželjan poslovni partner.

U svome očitovanju navode puste besmislice:

- Firma Tres 14. d.o.o. nikada im nije mogla dati zakup. Novinari će u sudskom registru lakoprovjeriti da ta firma više ni ne postoji.

- Lučka kapetanija im je zabranila korištenje pomorskog dobra. Novinari će lako to utvrditi kod Lučke kapetanije.

- Koncesijsko odobrenje nije dozvola za rad. Novinari će to lako utvrditi kod Vijeća za koncesije Grada Zadra. A i to imaju samo za jednu terasu od 150 m2, dok sam ugostiteljski objekat ima trisotinjak m2.

- Ono rješenje što su imali za fast-food, nikako ne podrazumijeva organizaciju pireva i držanje restorana s kuhinjom.

- I to rješenje država je stavila izvan snage, pa nemaju baš nikakvo. To će novinari lako utvrditi u Uredu državne uprave.

- Nema veze s istinom da su Hoteli Zadar d.d. ikada ikome davali u zakup zemljište. Isključivo objekte koji su u temeljnom kapitalu društva (a po naravi stvari zemljište pod objektima). Lako će to novinari utvrditi ako im samo imenovani pokažu ugovor koji im je poslan radi potpisivanja.

- i tako dalje…

Uglavnom, sve što je napisano u pripćenju Hoteli Zadar d.d. popuna je istina, koja će se i dokumentirati do potrebe i na upit. Poslovanje Hotela Zadar d.d. je potpuno transparentno, podliježe redovitoj kontroli i potpuno je u skladu sa zakonom, pa i glede predmetnog ugostiteljskog objekta. Nasuprot tome najveći dio očitovanja Čuline i Ikića neistina je.

Što se tiče DORH-a imenovani su tamo prijavljeni već preko pola godine, a kaznena obrada je u tijeku. Ona će se sigurno i nastaviti, jer ima i zašto. Jer se od strane imenovanih doista radi o teškom izigravanju povjerenja koje im je iskazano, i na goloj prijevari, što mogu slobodno reći, je, pored trgovačkog društva čiji sam većinski vlasnik, baš sam ja osobno izigran i prevaren.

Čitatelji će sami znati cijeniti na kojoj je strani istina. Što se meine tiče nemam se namjeru dalje razjašnjavati po medijima, a državne će institucije i onako napraviti svoj posao, čemu se Hoteli Zadar d.d. i ja najiskrenije nadamo i veselimo.

S poštovanjem, Milan Miletić

27. travanj 2024 01:49