FOTO: CRIKVENICA POD VODOM, KANALIZACIJA NE MOŽE UPITI OBORINE Najgore tek dolazi, nove obilne kiše očekuju se i u Dalmaciji

FOTO: CRIKVENICA POD VODOM, KANALIZACIJA NE MOŽE UPITI OBORINE

Obilna kiša izazvala je danas velike probleme u Crikvenici i okolici. Dijelovi grada poplavljeni su jer kanalizacija nije mogla upiti toliku količinu oborina. Zbog toga su pod vodom završile terase pojedinih kafića, gradske ulice i šetnice, a voda je ulazila i u stanove, donosi 100posto.hr.

Fotoizvještaj pokazuje kako je nevrijeme potopilo i brodice. 

Najveći je problem što najgore tek dolazi. Vremenske prognoze pokazuju kako se najveći dio kiše opčekuje većeras i tijekom noći, što će sigurno stvoriti nove probleme. Kiša se očekuje u priobalju, ali i na kontinentu. U Zagrebu tako jaka kiša pada cijelog poslijepodneva, no zasad nisu prijavljene materijalne štete niti drugi problemi. 

 

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

VEDRAN MIOČIĆ-STOŠIĆ GUMENI NASTAVLJA BORBU ZA PRAVO NA KRETANJE Policajca koji mi je skinuo vlastite tablice s automobila tužio sam za iznos od 885 tisuća kuna, ali pristat ću na paušalnu isplatu od 90 tisuća!

 Policajca koji mi je skinuo vlastite tablice s automobila tužio sam za iznos od 885 tisuća kuna, ali pristat ću na paušalnu isplatu od 90 tisuća!
Zadranin Vedran Miočić-Stošić „Objavom o nepostojanju osobe“ deklarirao se kao živi čovjek prema, re...
Policajca koji mi je skinuo vlastite tablice s automobila tužio sam za iznos od 885 tisuća kuna, ali pristat ću na paušalnu isplatu od 90 tisuća!