StoryEditorOCM
4 kantunaMAJKA GRADSKOG PROČELNIKA OBRATILA SE JAVNOSTI

Moj sin Mario Pešut nije obiteljski nasilnik nego brižan sin i otac, čovjek koji se cijeli život trudi pomoći svakome kad god može!

Piše Zadarski.hr
21. listopada 2017. - 23:49
pesut_knjiga-191107

Nakon što su mediji ponovno obnovili slučaj obiteljskog nasilja gradskog pročelnika Upravnog odjela za socijalnu skrb Marija Pešuta, zbog kojeg je prekršajno nepravomoćno osuđen, njegova majka Stošija uputila je javno pismo koje prenosimo u cijelosti.

Poštovani,

Ja sam majka i ovo pišem kao majka potaknuta nekim natpisima o jednoj razmirici koja se dogodila u mojoj obitelji, a koja je davno završila. Želim javno reći da moj sin Mario Pešut nije obiteljski nasilnik, nego potpuno suprotno, brižan sin i otac, čovjek koji se cijeli život trudi pomoći svakome kad god može.

Nisam nikada pomislila da ću ikad morati javno braniti privatni život moje obitelji, Problemi postoje, ali tko ih nema, i ja želim da ostanu unutar obitelji, jer ćemo ih sami riješiti.

Kao majka, ne mogu i neću dopustiti da se taj događaj otprije nekoliko mjeseci koristi protiv moje obitelji i mojih sinova, jer mi to nismo ničim izazvali. To je u nekim medijima poprimilo oblik javnog i političkog linča prema mom sinu Mariju, što nikako ne želim, a i on to ničim nije zaslužio. Nema nikakvog razloga da bi nam to netko opravdano činio, osim ako ne postoji neka skrivena namjera protiv mog sina i naše obitelji.

Zato molim da se mog sina već jednom ostavi na miru i da se poštuje naše pravo na privatnost.

S poštovanjem,

Stošija Pešut

 

24. travanj 2024 02:57