StoryEditorOCM
4 kantunaNAKON ŠTO JE POKUŠAO ZAPALITI MAJKU F.V. (28) SE BRANIO ŠUTNJOM

Žena je dobila opekotine 1. i 2. stupnja na prsištu, vratu, šaki, bradi, čelu i vlasištu!

Piše IN
24. studenog 2017. - 16:20
branimirova3-231117

Sudac istrage Županijskog suda u Zadru odredio je istražni zatvor u trajanju do 30 dana za F.V. iz Zadra koji je u srijedu nešto iza podneva u ulici Obala kneza Branimira u Zadru svoju 50-godišnju majku na ulazu u zgradu u kojoj stanuje polio benzinom i zapalio. Pritvor je 28-godišnjaku određen zbog pokušaja ubojstva majke, odnosno mogućnosti ponavljanja djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke, rekao nam je županijski sudac Hrvoje Visković.

Dvadesetosmogodišnjak je prethodno u četvrtak u večernjim satima ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu pod osnovanom sumnjom da je "majku poli benzinom po odjeći i glavi, a potom je upalio šibicu i bacio je na nju uslijed čega je nastao plamen na kosi i prsištu oštećenice" koja je zadobila opekotine 1. i 2. stupnja (opekline prsišta, prednje strane vrata, lijeve šake, brade, čela i vlasišta).

Prema riječima suca Viskovića, 28-godišnjak se tijekom ispitivanja kod državnog odvjetnika branio šutnjom, odnosno nije rekao zašto je majku zalio benzinom i zapalio.

Podsjetimo, F.V. je bio u ulazu zgrade i ulijevao je benzin iz kanistra u svoj skuter kada je našla njegova majka. Ona mu je nešto prigovorila, na što se on okrenuo i benzinom iz kanistra prolio majku, a potom je i zapalio. Nakon toga se udaljio s mjesta događaja.

24. travanj 2024 07:33