StoryEditorOCM
4 kantunaTURISTIČKA ZAJEDNICA PONAVLJA NATJEČAJ

Nudi se u najam prostor u palači Cedulin, cijena 180 kuna po kvadratu, uvjet bez ugostiteljstva

Piše M.K.
8. prosinca 2017. - 12:59
tic34-100717

Turistička zajednica grada Zadra, na temelju odluke Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Zadra od 6. prosinca 2017. godine, objavljuje javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u zgradi „Palača Cedulin“, na dijelu k.č. 10402/1 k.o. Zadar, na adresi Jurja Barakovića 5 u Zadru.

Poslovni prostor koji se daje u zakup nalazi se u prizemnom dijelu sjeverozapadnog krila zgrade „Palača Cedulin“. Ukupna površina poslovnog prostora koji se daje u zakup je 103,1 m². Predmetni poslovni prostor daje se u zakup u roh-bau izvedbi.

Namjena/djelatnost poslovnog prostora: Prihvatljive djelatnosti: trgovina – ekskluzivan butik odjeće i obuće (osim sportske opreme) poznatih robnih marki, trgovina proizvodima dekorativne i preparativne kozmetike poznatih robnih marki – parfumerija, bankarska (financijske djelatnosti), trgovina hrvatskih autohtonih proizvoda. Zbog tehničkih uvjeta predmetnog poslovnog prostora isključena je djelatnost Ugostiteljstvo iz Javnog natječaja.

Poslovni prostor daje se u zakup u viđenom stanju, što isključuje sve naknadne prigovore Zakupnika, na rok od 5 godina s mogućnošću produženja.

Početna cijena zakupa iznosi 180 kuna/m² mjesečno. Mjesečna zakupnina se plaća unaprijed, najkasnije do desetog dana u mjesecu za koji se plaća. Zakupnik je dužan poslovni prostor koji je izlicitirao na natječaju urediti i privesti ugovorenoj djelatnosti o vlastitom trošku, uz poštivanje odgovarajućih pozitivnih propisa. Potpisom ugovora o zakupu zakupnik prihvaća navedene obveze i odriče se bilo kakvog prava na naknadu za uložena sredstva po osnovi izvođenja bilo kakvih radova u poslovnom prostoru odnosno odriče se prava primjene instituta stjecanja bez osnove i/ili poslovodstva bez naloga (bez obzira da li je za takve radove imao suglasnost Zakupodavca). Prije svakog ulaganja Zakupnik je dužan ishodovati suglasnost Zakupodavca.

Pisane ponude s potrebnom dokumentacijom podnose se u zatvorenoj omotnici na adresu: TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA ZADRA Jurja Barakovića 5 23000 ZADAR s naznakom: „ Javni natječaj za zakup poslovnoga prostora -  NE OTVARAJ“  preporučenom poštom ili osobnom dostavom, do 22. siječnja 2018. godine do 12 sati.

Sve informacije u vezi ovog Javnog natječaja, kao i dogovor oko *obveznog pregleda* poslovnog prostora, mogu se dobiti putem e-maila: tzg-zadar@zd.t-com.hr Ponude će razmatrati Turističko vijeće Turističke zajednice grada Zadra. O rezultatima natječaja, Turističko vijeće Turističke zajednice grada Zadra izvijestit će ponuditelje u roku od 8 (osam) dana, od dana donošenja odluke. Turistička zajednica grada Zadra zadržava pravo ne prihvatiti niti jednu ponudu te nakon isteka roka natječaja, u cjelini poništiti natječaj, bez iznošenja obrazloženja. 

25. travanj 2024 19:01