StoryEditorOCM
4 kantunaKOLUMNA: DRITO S BANKA

Moj savjet političarima: Triba prodat cilu Hrvatsku. Osim Velebita...

Piše Drita Dunatov
9. siječnja 2018. - 12:22
drita_dunatov-140415

Ljudi moji, jel vidite što se u svitu događa? Amerika se smrzla... Do Floride. Samo je Trampavon vruće. On ništa ne svaća. Njemu je to normalno. Oluja Elanor u Evropi čini čuda... Zatrpala skijališta, pušu orkanski vitrovi... a naši susjedi očito isto mislu da je to normalno.

Jedino naši političari i naš narod su sve svatili... ODAVNO... I još da smo GLUPI. Svatili smo da su naučenjaci u pravu. Da se klima minja... Da je kod nas PROLIĆE. A ne ZIMA. Da je sve GLOBALNO. I da nije NORMALNO.
Pa su naši političari poduzeli korake... Prodali su BANKE. Za BAGATELU! Prodali su TVORNICE. Za jednu KUNU. Prodali su INU. Vraga će nan... Pa će sad prodati HEP... I HEPI tarifu. Prodaju hotele, motele, otoke i potoke!!! Malo pomalo, prodaju i morsku obalu... Tobož koncesija... Nije važno ko kupuje... Jesu li Turci ili Rusi... Glavno da platu... I u pravu su. Narod ki podržava. NA IZBORIMA.

I ja in dajen pravo. Samo bi ja to malo drugačije. Ne MALO POMALO. Ja in predlažen da prodamo SVE. ODJEDANPUT. U PAKETU... CILU HRVACKU. Ali dok još ima OSEKE. Da bude više kvadrata. Ni važno komen. Jer kako je krenulo, za koju godinu će nas potopiti MORE. Pa nećemo imati što prodati. Recite pravo je li bolje prodati sve i bižmo dalje. Pa neka bude CU-NJIMAN, a ne CU-NAMIN. Neka njik potopi. A mi lipo šolde u žep... I iđemo dalje. Kad imaš šoldi, sve se more. Moremo se lipo i mi ka Židovi uvaliti negdi u Palestinu... Oko BETLEHEMA. Jer mi smo najveći KRŠĆANI. Imamo pravo živit di se Isus rodija. I nećemo morat radit. Imat ćemo ŠOLDI. I za nas i za dicu. Pa dica neće morati u Irsku. I neće više biti ni ovrha ni dugova. Sve ćemo tako rišit U PAKETU!!! I niko više neće kopat po kontejnerin.

Jedino što ja nikad ne bi prodala je VELEBIT. On je visok i njega neće potopiti. Njega triba ostavit. Jer će on postati OTOK. Pa ćemo ići tamo na godišnji. Svi zajno. I pivati VILU VELEBITA. Eto, to je moj savit našin dragin političarima. TRIBA SVE PRODAT!!!

20. travanj 2024 07:57