StoryEditorOCM

SVI zaJEDNO ZA BOŽIĆNU ČAROLIJU NA SILBI Spektakularan Advent za sve otočane

Piše PSD.
24. studenog 2016. - 20:51
silba

Nakon što je 5 mladih djevojaka pobijedilo na nedavnim izborima HDZ-ovu koaliciju i time priskrbile vlast na otoku Silbi, odlučno su krenule mijenjati neke stvari.

Tako su uz pomoć izvršnog producenta projekta Kristijana Lopca i producenta Aleksandra Kovačevića, inače autora projekta SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ, organizirali Advent na Silbi koji će uključivati pregršt zanimljivih događanja, a sve s ciljem obogaćivanja ponude i izvan turističke sezone.

Glavna motivacija im je bila činjenica kako otok treba oživiti i tijekom ostalih mjeseci, a ne samo preko ljeta. Mladim curama, osim Aleksandra i Kristijana, u pomoć su uskočili i Turistička zajednica Silbe i Otočki sabor, te su tako osmislili projekt "SVI zaJEDNO ZA BOŽIČNU ČAROLIJU NA SILBI" koji će trajati od 23. prosinca do 1.siječnja.
Kako sve ne bi stalo samo na Silbi, ovaj projekt će podržati ne samo zadarski nego i drugi dalmatinski otoci, a organizatori se nadaju kako će se ova praksa nastaviti u budućnosti i povezati sve otoke, te će se tako na Badnjak simbolično okititi 15 borova od kojih će svaki predstavljati po jedan otok.

 

Posjetitelje očekuje mnoštvo događanja, od koje valja spomenuti "Silba Vibra", ulični festival gdje će nastupiti preko 30 mladih glazbenika, performera i uličnih svirača, a sve to pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Grada Zadra.

- Ovaj vikend pozivamo sve ljubitelje otoka da nam se pridruže u snimanju video spota Božić dolazi kojim ćemo najaviti naš projekt "SVI zaJEDNO ZA BOŽIČNU ČAROLIJU NA SILBI". Ponesite sve svoje Božićne rekvizite i pomozite nam da skupa oživimo otok, poručila je Paula Bolfan, članica Mjesnog odobra otoka Silbe.

 

Zadarski.hr

20. travanj 2024 06:23