StoryEditorOCM
ĐiradaZADAR U PETAK DOMAĆIN PRVE COLLEGE2BUSINESS KONFERENCIJE

Uspješni poduzetnici mladima otkrivaju zašto ostati u Hrvatskoj!

Piše Frane Jurjević
15. ožujka 2017. - 22:15
Studenti_Fakultet

Samo u posljednjih pet godina Hrvatsku je u potrazi za poslom napustilo više od 150 tisuća mladih, obrazovanih i sposobnih ljudi. No, što je s onima koji svoju budućnost vide u Hrvatskoj i žele ovdje ostati?

Upravo za njih, studenti Sveučilišta u Rijeci osnovali su udrugu Somnium i pokrenuli College2Business konferenciju koja će mladima u sedam hrvatskih gradova otkriti kako uspjeti u Hrvatskoj. Prva College2Business konferencija održat će se u Zadru, 17. ožujka u dvorani 117 na Novom kampusu Sveučilišta u Zadru s početkom u 11 sati.

Na ovoj konferenciji, zadarski studenti imat će priliku poslušati savjete uspješnih poduzetnika koji su svoju karijeru izgradili u Hrvatskoj.

Među predavačima su Martina Knežević, voditeljica marketinga tvrtke Turisthotel, Muamer Mujević, kreativni direktor agencije Iconis i Fran Mikulčić, ekspert na području organizacijskog dizajna i ljudske učinkovitosti koji će svojim primjerima pokazati kako je i na domaćem terenu moguće uspjeti. College2Business konferencija zato je zamišljena kao kombinacija inspirativnih govora, radionica i predavanja s naglaskom na suočavanje mladih s poslovnom stvarnošću, unapređenje poslovnih vještina te širenje iskustva poduzetnika koji su uspjeli u Hrvatskoj,

Zadarsku konferenciju podržali su Studentski zbor i Odjel za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru, a College2Business potom se nastavlja u Puli, Rijeci, Splitu, Zagrebu, Varaždinu i Osijeku.

Prijave su otvorene i odvijaju se putem linka http://bit.ly/2mqguT1. Dodatne informacije dostupne su na Facebook i web stranici College2Business konferencije.

19. travanj 2024 13:00