StoryEditorOCM
ĐiradaBILA NOĆ U BRIŠEVU

Jeste li kupili svoju kartu?

Piše Zadarski.hr
23. ožujka 2017. - 14:43
hajd

Još su samo danas do 21 sat dostupne karte za najveću feštu u Zadarskoj županiji – 'Bilu noć', koja će se održati u Sali za vjenčanja Flamingo u Briševu ovu subotu s početkom u 19:50.

Organizatori DPH Zadar i DPH Obrovac ističu da tradicija svakog društva nalaže organiziranje Bile noći, pa smo tako mi ove godine, kao zahvalu svim članovima, odlučili organizirati svečanu večeru u sali Flamingo u Briševu. Nadamo se da će večera biti uspješna i da ćemo nastaviti svake godine organizirati Bilu noć.

Zadarsko Društvo je prošle godine bilo najbrojnija DPH udruga na svijetu po broju članova, sa čak 1073. Članovi udruge vjeruju da će i ove godine taj broj dostići, ako ne i prijeći, jer se u samo prva tri mjeseca 2017. učlanilo preko 500 ljudi. No, kada se gleda statistička slika, odnosno omjer članova naspram broja stanovnika, DPH Obrovac daleko prednjači sa skoro 300 članova.

- Naišli smo na odlične reakcije od svih ljubitelja Hajduka povodom organiziranja Bile noći. Vjerujem da će se svi dobro zabaviti. Uz piće, hranu i dobru glazbu, nikome neće ništa nedostajati. Čak smo organizirali besplatan prijevoz iz Zadra i Obrovca, a autobusi kreću u subotu u 19:00 sa Lipotice i 18:45 iz Obrovca sa pumpe te se posjetitelji tu večer ne moraju brinuti ni o čemu govore momci iz DPH Zadra i DPH Obrovca. Naravno, sve to je uključeno u cijenu karte.

Uz red ića i pića, na Biloj noći nastupat će i Mambo band, a ulaznice za tu večer se još samo danas mogu kupiti u zadarskim kafićima Avangard, Dišpet, Nita i Phortos ili u Sukošanu u kafiću Red nose. Također prodajne lokacije su i Obrovac 091/7528-586 i Biograd na Moru 098/1940-203. Organizatori se nadaju da će večer biti uspješna te da će i u Zadarskoj županiji Bila noć postati tradicija.

26. travanj 2024 14:47