StoryEditorOCM
ĐiradaTJEDNA DOGAĐANJA U CINAZU 

Feng Shui radionica, Dani dobrih veza...

Piše Zadarski.hr
25. ožujka 2017. - 22:18
Feng-Shui-Elements-1

SRIJEDA 29.03. -  RADIONICA "FENG SHUI: RADNA SOBA" 

Želite li urediti vašu sobu ili radni prostor i postati produktivniji? Info centar za mlade Zadar poziva vas da se prijavite na radionicu „Feng shui: radna soba“ i naučite urediti vašu sobu poštivajući feng shui pravila!

Feng shui je starokinesko umijeće uređenja prostora u skladu s prirodom. Naš prostor je naša druga koža, on „diše“ zajedno s nama i utječe na nas, kao i mi na njega. Za mladu osobu/učenika/studenta najbitniji dio prostora/doma je njegova radna soba, za njega je to radna, dnevna i spavaća u jednom. Zato bi se kroz ovu radionicu fokusirali se na radnu/spavaću sobu, osvijestili povezanost s njom i vidjeli na koji način možemo biti produktivniji.

Na radionici naučit će se osnovna pravila feng shuija interaktivnom metodom i diskusijom o tome, te praktičnim dijelom isprobati naučeno. Stečena znanja mogu se primjeniti u vlastitom domu već po završetku radionice.

Besplatna radionica održati će se u srijedu, 29.3.2017. s početkom u 18 h, a vodit će je Vesna Zubčić, dipl.dizajnerica i feng shui savjetnica iz udruge TERRA. Radionica se održava u Udruzi CINAZ, Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača), a prijaviti se možete putem prijavnice do 28.3.2017. do 14h na slijedećem linku

 

ČETVRTAK 30.03. I PETAK 31.03 - EDUKATIVNE RADIONICE "DANI DOBRIH VEZA" 

"Dani dobrih veza" u udruzi CINAZ obilježavaju se trima radionicama naslovnih tema: "Kako biti odrasla osoba u ljubavnoj vezi? ", "4 jahača apokalipse: Što može uništiti vezu?", "Kako stvoriti emocionalni bankovni račun?"

Polaznici će, među ostalim, saznati na koji način naša rana iskustva mogu utjecati na formiranje odnosa u odrasloj dobi, kako prepoznati četiri jahača apokalipse u ljubavnom odnosu te o polozima na emocionalnom bankovnom računu.

Jednosatne radionice se održavaju u četvrtak, 30.03.2017. sa početkom u 18 h, u prostorijama udruge CINAZ (Trg Petra Zoranića 1). Poželjno je potrvditi svoj dolazak na e-mail: cinaz.info@gmail.com ili telefonski na 095/856-04-54.

U petak, 31.03. "Dani dobrih veza" sele u prostorije Gimnazije Franje Petrića gdje će se održati dvije jednosatne radionice tema "Jesam li u toksičnoj vezi?" i "Kako se zauzeti za sebe u bliskim odnosima" od 8 do 9.30 sati.

Brojni i iznimno stručni predavački tim čine Anamaria Marelja, Antonia Režić, Marina Čurlin, Dominik Gržan, Hana Mujkanović, Lea Šantl, Alen Juranko, Marko Antolčić, Antonija Ivančić, Paola Strunela, Maja Bakota, Lucija Nimac, Božena Bašić i Ana Pavić.

"Dani dobrih veza" održavaju se u suradnji sa Odjelom za psihologiju Sveučilišta u Zadru i Studentsko savjetovalište Sveučilišta u Zadru.

 

PETAK 31.03.2017. - COUNTY PRESENTATIONS - SLOVAKIAN, CZECH AND POLISH EVENING 

Info centar za mlade Zadar, u suradnji sa zadarskim ESN-om, nastavlja sa svojim raznolikim aktivnostima te vam s veseljem predstavlja sljedeći događaj kroz koji ćemo razmjenjivati iskustva te upoznavati kulture, pod nazivom "Country presentations - Slovakian, Czech and Polish Evening".

U petak, 31. ožujka 2017., s početkom u 18 sati u prostorima studentskog kluba Božo Lerotić, očekuje vas večer druženja, razmjene tradicija i iskustava slovačkih, čeških i poljskih studenata sa domicilnim stanovništvom.

U cilju promicanja multikulturalnosti, imat ćete priliku upoznati se s običajima triju nama bliskih ali ipak kulturno različitih zemalja, te otkriti njihove poveznice s hrvatskim jezikom i kulturom. Uz glazbeni ugođaj, očekuje vas i degustacija češke, slovačke i poljske hrane i pića. Kušajte ukusne namaze, pojedite kiflice i nazdravite uz uvijek dobru Becherovku.

23. travanj 2024 16:47