StoryEditorOCM
Đirada"AVANTURA OTOKA"

Penjanje, hodanje, šetnja - Sveti Mihovil vas čeka

Piše Ivica Gjergja
27. travnja 2017. - 21:29
pano(1)

Drugo izdanje projekta "Gospodar otoka - uspon na Sveti Mihovil", održat će se 20. svibnja (subota) u dvije discipline - natjecateljski maraton i rekreativno hodanje - šetnja.

Riječ je o jedinstvenoj manifestaciji kojom se namjerava promovirati novi turistički „brend" - Avantura otok, a odvijat će se u organizaciji Triatlon klub Zadar, te Općina Preko i Turistička zajednica Općine Preko. Partneri su Škola trčanja Zadar, LAG Mareta i brojne udruge iz mjesta Preko.

Kotizacija za prijave do 1. svibnja je 40 kuna, gdje će se dobiti majica, priznanje za sudjelovanje na natjecanju i obrok, dok za one koji se prijave poslije toga datuma kotizacija iznosi 60 kuna, a uključen je i prijevoz brodom iz Zadra.

Jedan od već prijavljenih sudionika po imenu Šime kazao nam je:

-Jedva čekam da dođe 20. svibnja kako bi mogao odraditi natjecateljski maraton Sveti Mihovil. Već sam bio i mogu reći da je bilo izvrsno, to ću nadam se ponoviti i ove godine u rezultatskom i svakom drugom smislu. Jedino mi ostaje kao običnom sudioniku da pozovem sve koji žele dobar i ugodan boravak na otoku uz mali fizički napor. Prijave su na: tkzadar@gmail.com, a podrobnije informacije se mogu dobiti na mobitel 098/1805434.

20. travanj 2024 06:17