StoryEditorOCM
Đirada„SIGURNO U PROMETU“

Zadar domaćin 25. državnog natjecanja

Piše Zadarski.hr
18. svibnja 2017. - 00:14
akcija

Ovogodišnje 25. državno natjecanje "Sigurno u prometu" održava se u Zadru od 23. do 26. svibnja. "Sigurno u prometu" je prometno-edukativna akcija Hrvatskog autokluba, tijekom koje se obučavaju i natječu u poznavanju prometnih i sigurnosnih pravila te u vještini upravljanja biciklom u simuliranim prometnim uvjetima, učenici osnovnih škola u dobi od 10 do 12 godina.

Organizatori natjecanja su Hrvatski autoklub, Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, a domaćin i suorganizator natjecanja je Autoklub "Zadar". Škola domaćin, u kojoj će se natjecanje održati je Osnovna škola Zadarski otoci - Zadar.

Sudjeluju ekipe iz svih županija i Grada Zagreba. Svaku županijsku ekipu čine četvero učenika (dvije djevojčice i dva dječaka) i njihovi mentori. Ekipe i njihovi mentori bit će smješteni u TN Zaton  u Zatonu.

Svečano otvorenje 25. državnog natjecanja bit će u Osnovnoj školi Zadarski otoci (Trg Damira Tomljanovića Gavrana 2, Zadar) u četvrtak 25. svibnja 2017. godine u 09:00 sati nakon čega počinje praktični dio natjecanja. Isti taj dan u 18:30 u TN Zaton objavit će se rezultati te dodijeliti nagrade i priznanja.

U želji da ovo natjecanje prođe u što ljepšem ozračju, da natjecateljima i gostima ostane u lijepom sjećanju svi sudionici okupiti će se u srijedu 24. svibnja u 17:30 sati  na Forumu kako bi zajedno snimili Milenijsku fotografiju s gospodinom Šimom Strikomanom.

16. travanj 2024 13:35