StoryEditorOCM
ĐiradaPREDSTOJEĆI VIKEND PUN JE GLAZBENIH DOGAĐANJA

Jole i Hari u Biogradu, Ana Rucner na virskoj rivi

Piše Ana Franić i Iva Ivanac
21. srpnja 2017. - 13:15
jole

Predstojeći vikend svojom ponudom događanja na području Zadarske županije potvrđuje turističke procjene da smo blizu vrhunca ovogodišnje sezone.

U Biogradu se i ovog vikenda, kao i prošloga, priprema spektakl u klubu "Aqua", gdje će zajedno sa svojim bendom nastupiti Jole, s početkom u 22 sata.


U petak se u Zadru, u povodu otvaranja 10. izdanja VAKANZA-e, organizira velika fešta na zadarskoj rivi, gdje će točno u 19 sati nastupiti akrobatska skupina "Krila Oluje". Sve posjetitelje u večernjim satima (od 22 sata) zabavljat će grupa "Forum", koja će raspjevati i rasplesati rivu kako samo oni to znaju.
U subotu na zadarsku rivu, u 22 sata, stiže grupa "Jamiromania", jedan od najboljih europskih tribute to Jamiroquai bendova iz Riminija, koji već drugu godinu zaredom sa sobom donose i nevjerojatnu energiju i pozitivnu atmosferu.


"Zadar classic open air" nastavlja se danas, 21. srpnja, u atriju palače Cedulin, koncertom dviju zadarskih glazbenica koje nastupaju pod imenom Dina e Mel. Dina Bušić, vokal, inače muzikologinja, i Melita Ivković, gitaristica, poznate su svojim sugrađanima po bossa nova standardima koje izvode na svoj poseban način.

U sklopu 23. zadarskog kazališnog ljeta, u lapidariju Narodnog muzeja s početkom u 21.30 možete pogledati humornu dramu Tita Strozzija "Igra udvoje", u produkciji Glumačke družine Histrioni te u režiji Saše Broz.

Na Poluotoku se tradicionalno i ovaj petak održava varoška feštica od 21 sat, na kojoj Zadrani i gosti mogu uživati u ugodnoj atmosferi, klapskoj pjesmi i lokalnoj spizi.

U Petrčanima u 21.30 počinje koncert Rockatansky banda i tombola.

Na Obali kralja Petra Krešimira IV. od 21. do 30. srpnja održavat će se sajam zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i suvenira "Dani sunca". Ovo je četrdeset i četvrto izdanje toga sajma koji udruga "Eko-Zadar" organizira pod motom "Živjeti dobro". Tijekom deset sajamskih dana predstavit će se ukupno 13 sudionika.


Subota obiluje koncertima, pa tako u Zadru možete birati između dva vrhunska koncerta. U "Ledani" vas od 22 sata očekuje Massimo sa svojim nezaboravnim hitovima, a u "Yachting baru" nastupa grupa Dalmatino.
U Solinama na Dugom otoku, u beach baru "Sol", od 22 sata nastupa Marijan Ban i Diktatori, u Biogradu na Moru, u beach baru "Pattaya", u 21 sat nastupa Hari Rončević. U baru "Stars" u Posedarju gostuju Željko Joksimović, a Neno Belan & Fiumensi zabavljaju sve goste od 22 sata u baru "Ritam" u Ugljanu.
Na virskoj rivi u 22 sata nastupaju Songkillersi & Ana Rucner.

26. travanj 2024 23:14