StoryEditorOCM
ĐiradaOVAJ VIKEND REZERVIRAJTE ZA FESTIVAL PREPUN SADRŽAJA

"Ritam prirode" u šumi na Musapstanu!

Piše K. Miletić
6. rujna 2017. - 13:42
suma

Ovaj vikend rezervirajte za festival 'Ritam prirode' u šumi Musapstan Udruge Punktum i Dijamant drugu godinu zaredom organiziraju festival Ritam prirode u šumi Musapstan na samom ulazu u grad Zadar. Projekt je to koji promiče zdrav život i kreativnost te druženje u prirodi.

U sklopu dvodnevnog programa koji počinje ujutro u subotu 9. rujna a završava u večernjim satima 10. rujna, građane očekuje bogat program radionica, predavanja, vježbanja, glazbe, plesa... Pod krošnjama isprobajte meditativno iskustvo japanskog streličarstva, opustite se uz razne vrste masaža - shiatsu, kineske i relax aromaterapijske masaže, vježbajte Tai chi, Do in i razne vrste joge. Zaljubljenici u prirodnu kozmetiku mogu se okušati u izradi prirodnih tonika za lice, balzama i krema prema antičkoj recepturi. Radionica parfema ponudit će vam mogućnost da izradite baš onaj po vašoj mjeri.

Plesat će se i preko dana i navečer, uz zadarske glazbenike u jamming improvizaciji, na radionici klasičnog indijskog plesa Odissi, te uz koncert skupine Vibrica uz koje prisutni mogu isprobati sviranje na djembe bubnjevima. Svi željni relaksacije u mogućnosti su krenuti na šamansko putovanje uz ritmički zvuk bubnjeva, i upustiti se u razne vrste meditacija. U ponudi će biti vegetarijanske hrane, kave i čajeva.

Organizatori savjetuju posjetiteljima da ponesu svoje prostirke za jogu, a po želji i šatore jer je prostor uređen za spavanje pa sve pozivaju da spavaju pod zvijezdama. Novac od donacija služit će za pokrivanje troškova festivala. 40 kuna izdvojit ćete ukoliko želite dnevnu, a 60 kuna za dvodnevnu kartu. Ulaz za djecu je besplatan.

23. travanj 2024 06:55