StoryEditorOCM
ĐiradaNOVA LOKACIJA SELJAČKE TRŽNICE

"U subotu se vidimo ispod zapadne tribine dvorane Jazine"

Piše Zadarski.hr
29. rujna 2017. - 17:27

Ispod zapadne tribine sportske dvorane Jazine u Zadru se u subotu ujutro održava Seljačka tržnica čiji je dom inače bilo dvorište trgovačkog centra Supernova. No, zbog saniranja štete prouzrokovane nedavnim poplavama u Zadru, OPG-ovci su svoju prodaju odlučili privremeno prebaciti u sami centar Zadra.

- Grad Zadar nam je izašao u susret i vrlo brzo su nam odobrili lokaciju u Jazinama. Čim nam je prostor odobren, svi OPG-ovci su prionuli na posao te smo započeli akciju čišćenja– rekao nam je Matej Mikulić iz Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije koja je glavni organizator seljačke tržnice.

- Nadamo se da će posjećenost biti kao i na staroj lokaciji. Većina prodavača ima svoje vjerne kupce, a vjerujem kako će promjena lokacije privući i nove kupce – rekao je Mikulić dodavši kako su se prodavači, posljednja dva tjedna, na razne načine snalazili u prodaji svojih proizvoda.

- OPG-ovci su svoje proizvode prodavali na razne načine, neki su išli na druge tržnice, a neki su čak pokrenuli prodaju preko Facebook društvene mreže – kazao nam je Mikulć dodavši kako će Seljačka tržnica biti na Jazinama sve do ponovnog otvorenja trgovačkog centra Supernova.

18. travanj 2024 15:32