StoryEditorOCM
ĐiradaPROJEKT KLUBA MLADIH KLOOZ

Za studente iz drugih gradova organiziraju vođenje po Zadru

Piše Zadarski.hr
10. listopada 2017. - 13:37
cinaz

Znate li da je zadarska Ledana, danas omiljeno izlazište, u 19. stoljeću bila mjesto čuvanja sladoleda koji se pravio miješajući snijeg s Velebita? 

Anegdote, zanimljivosti i povijesne fakte o kulturnoj i povijesnoj baštini Zadra studenti mogu saznati ako se priključe vodiču po Zadru. Ukoliko želite saznati i odgovore na pitanja gdje hedonistički jesti, kako provoditi kvalitetno vrijeme vikendom, mjesto okupljanja „kul“ ekipe te kako se kulturno uzdizati, pridružite im se u obilasku Poluotoka na „mistični“ listopadski petak trinaesti . 

Vodič je namijen studentima iz drugih gradova, ali i svim mladima u dobi od 15 do 30 godina koji žele saznati više o staroj jezgri grada i i njegovim kulturno-povijesnim spomenicima. Polazak je predviđen s Trga Petra Zoranića 1, 13.10.2017. u 17 sati.

Ovom aktivnosti počinje nova programska godina kluba mladih KLOOZ, a već u listopadu vas očekuje pregršt zanimljih događanja, radionica, predavanja poput putopisnog otkrivanja Kine, usvajanje vještina "beatboxa" i mnogih drugih.

27. travanj 2024 01:36