StoryEditorOCM
ĐiradaSUTRA U HOTELU KOLOVARE

Javna tribina o udomiteljstvu

Piše Zadarski.hr
18. listopada 2017. - 10:59
Web objava

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu u  suradnji s partnerima organizira javnu tribinu pod nazivom: „Ja nisam problem, ja sam dijete – kako pomoći? Udomiteljstvo za djecu kao humani oblik skrbi djeci u potrebi“.

Javna tribina održat će se sutra, 19. listopada 2017., u kongresnoj dvorani Hotela Kolovare u Zadru s početkom u 10 sati.

Javna tribina namijenjena je svim građanima i građankama, roditeljima, udomiteljima, potencijalnim udomiteljima, stručnjacima, svima koji rade s djecom i mladima, udrugama te drugim dionicima u Zadarskoj županiji.

Kroz raspravu i aktivan angažman svih sudionika kroz ovu tribinu želimo:

- predstaviti široj javnosti značaj udomiteljstva te potrebu za udomiteljstvom na području RH, posebice Zadarske županije

- promovirati udomiteljstvo kao dobru alternativu skrb u obitelji i sigurno okruženje za rast i razvoj djece i mladih

Javna tribina  održava se u sklopu programa „Učini pravu stvar za dječji osmijeh – podrška udomiteljskim obiteljima“ kojeg sufinancira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a provodi Centar za nestalu i zlostavljanu djecu u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Osijek, Domom za odgoj djece i mladeži Zadar i Centrom za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek te suradnicima Udrugom udomitelja za djecu, starije i nemoćne Osječko – baranjske županije „Ljubav“.

 

23. travanj 2024 13:36