StoryEditorOCM
ĐiradaEXTREME CROSS COUNTRY NIN

Adrenalinski vikend u Ninu za ljubitelje motociklizma!

Piše Zadarski.hr
2. studenog 2017. - 12:03
22222222 (3)

Predstojećeg vikenda, 4. i 5. studenog, održat će se motociklistička utrka Extreme CC Nin unutar bivšeg vojnog kompleksa Šepurine. Staza je duga 7,5 km i proteže se kroz borovu šumu unutar vojarne te kroz napuštene zgrade i hangare koje je nekad koristila vojska. Vozit će se u Cross Country stilu u tri klase: Expert, Hobby i Veteran. Klasa Expert vozi dvije utrke, svaka u trajanju od 1,5 sata, a klasa Hobby i Veteran voze dvije utrke svkaka u trajanju od jedan sat.

U subotu 4.11. 2017 bit će održan slobodan trening s početkom u 12 sati, a utrke u nedjelju od 10 do 16 sati. Utrku organizira MK Azalea iz Zadra koji već sedam godina organizira najveću enduro utrku pod nazivom Extreme Enduro Lika te, sudeći po prošlim utrkama, i ovoga puta možemo očekivati odličan adrenalinski vikend sa vrhunskim vozačima iz regije. Ova je utrka međunarodnog karaktera, a bodovat će se i za prvenstvo Hrvatske, Kup Vilka Severa kao i kup Grada Nina.

Više informacija i prijavnice za utrku možete naći na  web stranici http://www.extremeendurolika.eu/index.php/eecc-nin ili upitom na mail enduro.lika@gmail.com

23. travanj 2024 19:50