StoryEditorOCM
ĐiradaPOČELA PRODAJA ULAZNICA ZA DVA KONCERTA NA VIŠNJIKU:

U prosincu Thompson, u veljači iduće godine Dino Merlin!

Piše Zadarski.hr
2. studenog 2017. - 13:25
thompson_slunj10-050817

U prodaji su ulaznice za koncert Marka Perkovića Thompsona koji u Zadar dolazi nakon četiri godine, i to poslije kraja svoje ljetne turneje i njenog nastavka u Osijeku i Varaždinu. I ovaj put publiku očekuje izniman glazbeni spektakl s vrhunskom produkcijom koji će se održati u subotu, 9.prosinca, s početkom u 20 sati u dvorani Krešimira Ćosića.

Ulaznice se mogu nabaviti preko sustava Ticketshop (www.ticketshop.hr) i na njihovom prodajnom mjestu u Zadru TISAK Kalelarga I, Elizabete kotromanić 2. Ulaznice se također mogu kupiti i na sljedećim prodajnim mjestima: u Zadru caffe bar La Bodega, caffe bar Porat i caffe bar Kulf, u Biogradu caffe bar Balun, u Pakoštanima caffe bar Gabre i u Benkovcu u caffe baru H2O. Cijene ulaznica: parter (stajanje) – 100 kn, tribine (slobodno sjedenje) – 120 kn i VIP teleskop sredina (numerirano) – 200 kn.

Istodobno je počela prodaja ulaznica i za koncert Dine Merlina koji će se održati u Zadru u dvorani Krešimira Ćosića 10. veljače 2018.godine.

Riječ je o prvom nastupu ovog legendarnog glazbenika u Zadru, koji je naš grad odlučio posjetiti u sklopu svoje  koncertne turneje „Hotel Nacional“.

Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Ticketshop (www.ticketshop.hr) i na njihovom prodajnom mjestu u Zadru TISAK Kalelarga I, Elizabete Kotromanić 2. Cijene ulaznica: parter (stajanje) – 140 kn, fan pit (stajanje) – 190 kn, tribine (numerirano) – 160 kn i VIP teleskop sredina (numerirano) – 300 kn.

27. travanj 2024 01:56