StoryEditorOCM
ĐiradaU KNEŽEVOJ PALAČI

Dodjela nagrade „Volonterska ruka“

Piše Zadarski.hr
30. studenog 2017. - 15:44
245a93eb4d8d79b7c68cee29df8cb8145be4c7d4

Povodom Međunarodnog dana volontera 5.prosinca, Volonterski centar Zadar dodjeljuje županijske nagrade „Volonterska ruka“ kako bi se na lokalnoj razini, prepoznalo i nagradilo pojedince i organizacije koji su se svojim volonterskim angažmanom istaknuli u zajednici. 

Nagradu „Volonterska ruka“ koja se dodijeljuje u dvije kategorije: za najistaknutijeg volontera i najistaknutiju organizaciju, osmislili su i izradili volonterski, učenici zadarske srednje Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn. Odluku o dobitnicima nagrade donosi Partnersko vijeće pri Volonterskom centru Zadar, sastavljeno od članova iz javnog sektora kao i iz organizacija civilnog društva.

Dodjela nagrada će se održati 5. prosinca, u Kneževoj palači, u 13 sati. Svečanost dodjela nagrade „Volonterska ruka“ odvija se u sklopu projekta „Volonterska šuma - Umrežavanje i podrška organizatorima volontiranja za održivi razvoj volonterstva“, a koji je financiran u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt se provodi u partnerstvu Udruge za promicanje ekološke proizvodnje hrane, zaštite okoliša i održivog razvoja „Eko-Zadar“, kao nositelja projekta te Srednje škole Obrovac, Udruge socijalnih radnika Zadar – Volonterskog centra Zadar, Ekološke udruge Zrmanja i Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA-e.

Cilj projekta je povećanje broja kvalitetnih i održivih volonterskih programa i programa školskog volontiranja i odgoja za volontiranje u slabije razvijenim dijelovima Zadarske županije.

19. travanj 2024 19:48