StoryEditorOCM
ĐiradaPROGRAM NADBISKUPA PULJIĆA PRIJE I POSLIJE BOŽIĆA

Susret s gimnazijalcima, božićna čestitka, polnoćka...

Piše Zadarski.hr
16. prosinca 2017. - 20:17
želimir puljić

Program zadarskog nadbiskupa Želimira Puljića u tjednu prije i nakon Božića donosimo u cijelosti:

1. Božićni susret zadarskog nadbiskupa Želimira Puljića i ravnatelja osnovnih i srednjih škola Zadarske županije održava se u srijedu 20. prosinca u Nadbiskupskom sjemeništu Zmajević u Zadru s početkom u 10,30 sati. Nadbiskup će se ravnateljima prigodno obratiti u svjetlu njihovog odgojno-obrazovnog rada.

2. Božićni susret učenika, roditelja i djelatnika Klasične gimnazije Ivan Pavao II. Zadar održava se u četvrtak 21. prosinca u 18,00 sati u sportskoj dvorani te škole. Na susretu tradicionalno sudjeluje i zadarski nadbiskup Želimir Puljić koji se obrati prisutnima. Učenici Klasične gimnazije za tu večer prirede prigodni scensko-glazbeni susret.

3. Snimanje božićne čestitke zadarskog nadbiskupa Želimira Puljića je u petak 22. prosinca u 11,00 sati u Salonu Nadbiskupskog sjemeništa 'Zmajević' u Zadru (I. kat).

4. U nedjelju 24. prosinca u katedrali sv. Stošije u Zadru zadarski nadbiskup Želimir Puljić predvodi misu polnoćku s početkom u 24,00 sata.

5. Na Božić, svetkovinu Rođenja Gospodinova u ponedjeljak 25. prosinca, svečano misno slavlje u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 11,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

6. Na blagdan sv. Stjepana Prvomučenika u utorak 26. prosinca, svečano misno slavlje u crkvi sv. Šime u Zadru s početkom u 18,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

7. U srijedu 27. prosinca u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 19,30 sati održat će se oratorij 'Svit za Spasom vapije', autora mo. Ive Nižića. Izvodi Zbor Condura Croatica Zadar.

8. Susret bivših učenika i djelatnika Klasične gimnazije Ivan Pavao II. Zadar drugu godinu zaredom održava se u četvrtak 28. prosinca s početkom u 18,00 sati u dvorani te škole.

9. U nedjelju 31. prosinca misu zahvalnicu i svečani ‘Tebe Boga hvalimo’ za proteklu građansku godinu u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 18,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

10. Na svetkovinu Marije Bogorodice i Svjetski dan mira u ponedjeljak 1. siječnja, koncelebrirano misno slavlje u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 11,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

20. travanj 2024 15:43