StoryEditorOCM
ĐiradaZADARSKE KAZALIŠNE ŠKOLE

Pozivaju se zainteresirani da se uključe u rad na predstavama!

Piše L.B.
13. siječnja 2018. - 10:20
štapić i kaktuscar.JPG

Kazališna škola za djecu u Zadru nastavlja sa svojim radom na predstavi "Alisa iza ogledala" prema istoimenom djelu Lewisa Carrolla. Sva djeca  zainteresirana za rad na novoj predstavi, koja će se koncem školske godine prikazati na kazališnim daskama i nakon premijere gostovati na lokacijama izvan Zadra, su dobrodošla, poručuju iz Kazališne škole.

Satovi se održavaju utorkom i četvrtkom od 19,20 do 20,15 sati u dvorani Mjesnog odbora Jazine II u Molatskoj ulici počevši od 17.siječnja.

 

Sa radom nastavlja i Kazališna škola Dragon teatra za mlade i odrasle, te prima nove zainteresirane glumice i glumce. Kazališna škola za mlade i odrasle  je besplatna.

Rad je usmjeren na stvaranju predstave prema dramskom djelu Augusta Strindberga "Put u Damask" i fascinacijama polaznika, uz redovna predavanja i vježbe scenskog govora, pokreta i improvizacije.

Polaznicima se pod stručnim vodstvom pruža prilika profesionalnog bavljenja teatrom, te raznih priprema za javne prezentacije i prijemne ispite.

Zajednički satovi se održavaju srijedom u 20,30 sati, također u dvorani Mjesnog odbora Jazine II u Molatskoj ulici, od 17.siječnja.

23. travanj 2024 16:59