StoryEditorOCM
ZabavaTUŽNA VIJEST

Duško Lokin krio da je prije pet mjeseci ostao udovac: Žena je bila zdrava, zarazila se koronom u Turskoj i tamo umrla

Piše dv
12. travnja 2023. - 17:25

Pjevač Duško Lokin (80) u studenom 2022. godine izgubio je voljenu suprugu Anušku Lokin, no o tome je sve dosad šutio, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Supruga je preminula 15. studenog od korone. Išla je na kruzer s kćeri i nećakinjom, a zarazila se u Istanbulu te ostala u bolnici. Bila je zdrava. Ovo je prava tragedija, no moramo ići dalje. Obitelj se dobro drži, a s obzirom na situaciju, iz dana u dan sam i ja sve bolje", otkrio je zadarski pjevač za 24 sata.

"Nisam htio medije na sprovodu, to je bilo samo za užu obitelj i prijatelje", istaknuo je pjevač.

Sa suprugom Anuškom ima kćer Natali, a jednom je prilikom otkrio i tajnu njihova dugovječnog braka, koji je trajao više od 50 godina.

"Živjeti skromno i biti čvrsto na zemlji i prihvaćati sve ono što je ljudski, što je normalno. Mislim da je to jedini način jer kada počneš umišljati da si netko i nešto, ti si gotov", ispričao je Duško prošle godine u IN magazinu.

U javnosti je malo poznato da je Duško, osim kao uspješan pjevač, dugi niz godina uspješno radio i kao utjecajan menadžer domaćih estradnih zvijezda, specijaliziran za hrvatsku dijasporu u Kanadi, Australiji i Americi.

image

Zadarska druženja: Pino Giergia, Duško Lokin, Sara Elena Menovska i Mladen Grdović

Jure Mišković/Cropix

"Radio sam puno u dijaspori kao pjevač, kasnije i kao menadžer. Bio sam ekskluzivni menadžer Mladena Grdovića za dijasporu, koji inače sjajno prolazi tamo. Često me zovu pjevači i muzičari, svi bi nekako htjeli ići u Kanadu, Ameriku, Australiju, jer misle da je tamo eldorado. Nekad je eldorado i bio! No, više nije tako.

Ono što je najvažnije, a što bi ljudi trebali znati, jest da hrvatski klubovi i katoličke misije, nažalost, ne rade više onako kao što su prije radile. To je na neki način i logično. Stasali su mladi hrvatski Kanađani, Australci i Amerikanci..." - ispričao je u intervjuu za "Slobodnu" prije par godina.

image
Jure Mišković/Cropix
image

Duško Lokin s Krunoslavom Kićom Slabincem, s kojim je godinama prijateljevao i poslovno surađivao

Danijel Soldo/Cropix
image

Duško Lokin i Đani Maršan na starim fotografijama iz privatnih albuma

Jure Mišković/Cropix

 

28. svibanj 2024 19:27