StoryEditorOCM
OstaloKIMONO, TATAMI I POBJEDNIČKO POSTOLJE

Nevio Krešić, naš mali junak, položio je ovo ljeto za pojas, a sad je u Župi dubrovačkoj na Memorijalu ‘Matea Knego‘ dobio medalju!

Piše Tonči Vlašić
24. listopada 2022. - 18:12

Daj pet! I tako svakome, pa i potpisniku ovih redaka. Nema kod njega odmora, sad je u jednom kutu dvorane, a vrlo brzo u drugom. Prati što se događa, a sve to pod budnim okom prije svega mame Tee i tate Davorina.

‘Uhvatili‘ smo ga prvo kad je sjeo na trenutak uz judo trenera Konavala Matka Klarića, pričaju njih dvojica dok čekaju proglašenje najuspješnijih na Međunarodnom judo turniru ‘Memorijal Matea Knego‘, koji je održan u dvorani Osnovne škole Župa dubrovačka.

Nevio Krešić, naš mali junak, koji boluje od Majewski sindroma, rođen je krajem 2010. godine. Mama i tata su sportaši od glave do pete, Tea bivša uspješna atletičarka, Davorin još uvijek juri za loptom, a kad je tata na travnjaku ili u dvorani, tu je i Nevio. Tko će prije do lopte?

Osim što juri za loptom, ovaj put je bio na tatamiju. Nevio je član Judo kluba Konavle Cavtat. Ovo ljeto je položio za pojas, a sad je u Župi dubrovačkoj dobio medalju. Popeo se na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja, skočio o sreće., Trener Matko je potom podigao palac u zrak. Odmah je to isto napravio i Nevio, te su tako nastale i ove dvije fotografije. 

image

Imamo medalju - Matko Klarić i Nevio Krešić na pobjedničkom postolju Međunarodnog judo turnira Memorijal ‘Matea Knego‘

Tonči Vlašić/
05. svibanj 2024 22:02