StoryEditorOCM
ForumNOĆNA MORA U RESTORANU

Iz hrane su nam izlazili crvi, tko zna koliko smo ih pojeli?!

Piše Zadarski.hr
10. prosinca 2016. - 12:51
crvi

Neugodno iznenađenje doživjeli su gosti jednog ugostiteljskog objekta u Novoj Gradišci, javlja Dnevnik.hr. lOndje su iz kikirikija kupljenih na rinfuzu u obližnjem trgovačkom centru počeli izlaziti crvi!

U ponedjeljak navečer, sugovornik portala Dnevnik.hr Darko izašao je u ugostiteljski objekt na piće. U maniri dobrog domaćina, vlasnik objekta gostima je uz piće želio poslužiti i grickalice, između ostalog i kikiriki. No, kad su se počeli gostiti finim slanim girkalicama, primijetili su da se osim poznatog hrskavog okusa, u zdjelici nalaze, ni više ni manje nego - crvi!

'U jednom ugostiteljskom objektu u Novoj Gradiški pronašli smo crve koji su izlazili iz kikirikija kupljenog u jednom trgovačkom centru na rinfuzu. Kikirikijem je gazda između ostalih grickalica počastio goste. Jedan gost je vidio jednog crva, pa drugog i onda su svi počeli tražiti. Ja sam ih pronašao tri. Koliko sam ih prije pojeo - ne znam', ispričao je Darko, koji je i fotografirao ambalažu s naljepnicom, u kojoj se kikiriki nalazio i poslao je u redakciji spomenutog portala. Preostali kikiriki koji je ostao, vraćen je u trgovački centar uz povrat novca.

U društvu za zaštitu potrošača 'Potrošač' rekli su kako se osim svote kojom smo platili oštećenu robu, prilikom reklamacije može tražiti i dodatna naknada, a u duhu dobrog poslovanja, trgovac u pravilu radije još nešto pokloni oštećenom kupcu nego da se suočava s tužbom koja može uključivati i tužbu za ugrožavanje zdravlja.

19. travanj 2024 09:35