StoryEditorOCM
ForumLIHVARI, PREVARA, DELOŽACIJA,

Anita Kovač otvorila dušu o životnoj drami i otkrila radosnu vijest: uskoro ću postati baka!

Piše PSD
2. ožujka 2017. - 19:37
kovac_ivana_anita-160708.JPG

"Prvih pet dana nakon deložacije doista nisam bila u stanju bilo što reći, opisati što sam sve osjećala i kroz što sam prolazila. Vjerujte, najjači čovjek na svijetu slomio bi se emotivno u trenucima kad ostaje bez doma.

Ali sada želim ispričati svoju priču zbog svih onih ljudi koji su također deložirani iz svojih kuća, a u Hrvatskoj ih je jako mnogo, jer želim da se stane na kraj tim prljavim poslovima zbog kojih obitelji ostaju bez krova nad glavom..." - ustvrdila je u velikom razgovoru za Gloriju Anita Kovač, bivša supruga Miše Kovača, koja se prošlog tjedna našla u medijskom epicentru nakon što je deložirana iz kuće u Tribunju, u kojoj je živjela s dugogodišnjim partnerom Vinkom Gulinom i vodila pizzeriju.

Anita je, u moru teških i dramatičnih stvari o kojima je govorila otkrila jednu lijepu, a to je da je njezina kći Ivana trudna i da će na ljeto postati baka.

Govoreći o osobnoj dugogodišnjoj drami koja je rezultirala najgorim, ostajanjem bez doma, Anita je ustvrdila:

"Jednom kad zakoračite u taj krug u koji sam i ja ušla, shvatite da one od kojih ste posudili novac zanima samo vaša nekretnina. I da samo čekaju kako bi je se u prikladnom trenutku dočepali. A naše pravosuđe im to, na žalost, omogućuje..."

08. svibanj 2024 05:40