StoryEditorOCM
ForumAFERA S MARIĆEVIM BRATOM DOBILA NASTAVAK?

U istoj HŽ-ovoj tvrtki u čiju je upravu ušao Svetimir Marić promaknuće je ovih dana dobio ministrov šogor

2. ožujka 2017. - 22:18
goranmarić

Kako je u četvrtak izvijestila Nova TV, uz brata Svetimira Marića, HDZ-ov ministar državne imovine Goran Marić ima još jednog člana obitelji u HŽ-u - šogora. Suprug ministrove sestre promaknut je u isto vrijeme i u Tehničkim servisima željezničkih vozila, istoj HŽ-ovoj tvrtki u kojoj je Svetimir Marić danas podnio ostavku. 

Donedavno je šogor ondje bio poslovođa, ali kako stoji u priopćenju Tehničkih servisa željezničkih vozila, Miro Jurič trenutno je zaposlen na radnom mjestu - voditelj za čišćenje.

Na to mjesto je navodno došao prije 10-ak dana, u isto vrijeme kad i brat Svetimir Marić u Upravu. Jurič je zaposlenik HŽ-a od ranije, a novo radno mjesto oslobodilo se nakon što je jedan od voditelja otišao u mirovinu. Zašto ga je baš on zamijenio i tko je o tome odlučio - u firmi ne otkrivaju.

Na upit o rodbinskoj vezi u HŽ-u - ministar Marić odgovara šturo pisanim putem: "Ministar Goran Marić nije uopće upoznat o nazivu radnog mjesta i radnom statusu gospodina Mire Juriča", piše Dnevnik.hr.

20. travanj 2024 15:03