StoryEditorOCM
ForumFOTO: ZGODAN DETALJ NA ZANIMLJIVOM MJESTU

Mlada zamjenica predstojnika Ureda Vlade pokazala skrivenu tetovažu, kakva vam je?

Piše PSD
15. ožujka 2017. - 20:28

Danas je u Hrvatskom saboru Andrej Plenković podnio izvješće o sastancima Europske komisije u prethodnom razdoblju, no Cropixovom fotoreporteru Damjanu Tadiću je osim premijera za oko zapela mlada zamjenica predstojnika Ureda Vlade, Tena Mišetić, odnosno jedan detalj na njoj.

Naime, njezine proljetne cipele otkrile su na Teninom desnom stopalu tetovažu stiliziranog slova B. Je li ono posvećeno njezinom dečku, košarkašu Bojanu Bogdanoviću, ne možemo potvrditi.

Inače, Tena Mišetić bi široj javnosti mogla biti poznata najviše zbog toga što je zbog nje sredinom prosinca saborski zastupnik Bojan Glavašević uputio predstavku Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa .

Naime, za N1 je istaknuo da je Mišetić zamjenica Davora Božinovića, dužnosnica, njen otac je zamjenik predsjednika Odbora u THT-u, a majka direktorica sektora Ureda predsjednika uprave. 

- Oni su, dakle, vrlo visoko pozicionirani u THT-u, a prilikom boravka premijera Plenkovića u Berlinu bilo je govora i o optičkoj infrastrukturi u Hrvatskoj. Jedini partner koji može preuzeti uvođenje te infrastrukture u Hrvatskoj jest upravo Hrvatski telekom. Vjerujem da je osnovano sumnjati da bi se Tena Mišetić mogla naći u sukobu interesa zbog toga čime joj se roditelji bave. Ako je narušena sposobnost da objektivno odlučuje i obavlja dužnost, onda je to sukob interesa - izjavio je tada Glavašević.

Po tom pitanju se oglasio i premijer Andrej Plenković, rekavši da su prijave protiv nje neutemeljene.

26. travanj 2024 15:38