StoryEditorOCM
ForumUZNEMIRUJUĆI SLUČAJ IZ GIMNAZIJE

Profesor (62) odveo učenicu (16) u vikendicu zbog dogovora o Gardalandu, poljubio je i dirao, a onda izvadio spolovilo

Piše Marin Dešković
20. ožujka 2017. - 20:28
silovanje

Profesor (62) iz jedne zagrebačke gimnazije, koji je tijekom vikenda završio u Remetincu zbog optužbi da je seksualno napastovao maloljetnu učenicu (16), žrtvu je u vikendicu svojega prijatelja namamio razgovorima o putovanju njezina razreda u Gardaland - piše Jutarnji list.

Izvadio spolovilo

Naime, nekoliko razreda iz škole je trebalo ići na izlet u Gardaland, a on je učenicu, koja se u ime razreda bavila organiziranjem izleta, pozvao nakon škole da dogovore neke detalje oko cijene. Međutim, prema njezinoj izjavi, profesoru je taj poziv bio samo izgovor da se nad njom počne iživljavati. U kuću nisu otišli neposredno nakon nastave, nego ju je profesor pokupio svojim automobilom na dogovorenome mjestu. Kada su došli u vikendicu, profesor ju je najprije ponudio grickalicama i pićem, da bi, prema riječima učenice, ubrzo postao neugodan i napastan. Najprije ju je poljubio u obraz, a zatim, usprkos njezinu odbijanju, počeo dirati po stražnjici te se trljati tijelom uz njezino tijelo. No tu, prema svemu sudeći, nije stao, nego je izvadio spolovilo te se počeo i njime trljati uz maloljetnicu, na kraju ejakuliravši po njezinoj odjeći. Kada je vidio što je napravio, pribrao se te se počeo ispričavati užasnutoj učenici. “Tako je to kad ne možeš kontrolirati seksualni nagon”, navodno joj je rekao, pokušavši još u nekoliko rečenica umanjiti važnost cijeloga događaja te joj napomenuvši da o tome nikome ne govori.

Užasnuta učenica

Međutim, učenica je užasnuta sve ispričala jednoj svojoj prijateljici, a zatim i roditeljima i policiji. Premda je na ispitivanju u Državnom odvjetništvu profesor porekao djelo, tužitelji mu nisu povjerovali, nego su za njega zatražili istražni zatvor koji mu je dežurni sudac istrage i odredio. Tako je u subotu profesor završio u Remetincu zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

 

Premda se činilo da će slučaj protiv profesora biti teško dokaziv jer se mislilo da će u konačnici biti njegova riječ protiv riječi napastovane učenice, sada je jasno da nije tako. Odjeću učenice po kojoj je profesor navodno ejakulirao policija će vještačiti.

26. travanj 2024 19:45