StoryEditorOCM
ForumPOGLEDAJTE MJESTO NA KOJEM JE TIN ŠUNJERGA ZAPOČEO MONSTRUOZNI POHOD

Mještani Čiste Velike: Povijest se ponovila, njegov pradjed ubio je svog oca

Piše PSD
27. ožujka 2017. - 18:28

Problemi u obitelji Šunjerga iz Čiste Velike eskalirali su kad je 19-godišnji Tin htio ići na rođendansku zabavu prijatelja, koji je također uhićen, kazao je za ŠibenikIN prijatelj obitelji.

- Tin je još od prvog razreda srednje škole imao problema s drogom, zbog čega su ga roditelji htjeli poslati na liječenje. Stoga je otac uzeo godišnji odmor, a Tin to vrijeme nije išao u školu i svo je vrijeme provodio s obitelji – priča prijatelj obitelji.

Eskaliralo je u subotu, kada je Tin htio ići u Vodice na rođendan što mu roditelji najvjerojatnije nisu dopustili. Tu subotu popodne 19-godišnji Tin majku je upucao kad su se vraćali iz polja pucnjem u potiljak, a s njim je u autu bio prijatelj koji nije nikom rekao što se dogodilo niti prijavio ubojstvo, potvrdio je prijatelj obitelji naša saznanja, kao i to da je Šunjerga roditelje ubio očevim privatnim pištoljem, do kojeg je došao provalivši u kućni trezor, piše PSD:

Ubijenu majku ostavili su u autu na mjestu gdje pronađena, u blizini groblja kod Čiste Velike pa se pješke vratili u mjesto, otkriva, nakon čega je Tin oca, 45-godišnjeg specijalnog policajca, upucao u garaži obiteljske kuće u Čistoj Velikoj.

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE OVDJE

 

Pradjed ubio svog oca?

Po selu se proširila i priča kako se slično ubojstvo dogodilo u obitelji Šunjerga te kako se povijest ponovila. 

- Kažu kako je Tinov pradjed ubio svog oca - ispričali su za Dalmatinski portal u Čistoj Velikoj. 

25. travanj 2024 03:51