StoryEditorOCM
ForumPOGLEDAJTE KAKO JE DVOGODIŠNJA DJEVOJČICA PRODAVAČICI POKAZALA ŠTO ZNAČI BITI ČOVJEK

Njezina reakcija oduševila je tisuće ljudi

Piše Zadarski.hr
5. travnja 2017. - 16:39
curica

Reakcija malene Sophie iz Južne Kalifornije posljednjih dana oduševljava Internet.

Djevojčica, kojoj su roditelji obećali da će joj kupiti lutku ako će mjesec dana koristiti tutu, pokazala je veliko, čisto i neopterećeno srce kakvo samo djeca imaju. Ispunivši svoj dio dogovora, krenula je s majkom Brandi u kupovinu.

Između nekoliko lutkica, Sophie je odabrala lutku tamnije boje kože odjevenu u medicinsku kutu. Došavši na blagajnu, prodavačica je Sophie upitala ide li na rođendansku zabavu. Obitelj nije razumjela njezino pitanje, a prodavačica je pokazala na lutku i upitala djevojčicu je li lutka rođendanski poklon za prijateljicu.

- Sophie ju je i dalje zbunjeno gledala. Onda sam se ja uključila i objasnila da je lutka nagrada što je moja kći išla na tutu i ispunila naš mali dogovor, na što me žena začuđeno pogledala i upitala Sophie želi li zaista baš tu lutku – napisala je mama Brandi u Facebook objavi koja je od petka prikupila više od 570 000 lajkova i više od 200 000 dijeljenja.

Prodavačica se nije dala smesti i započela je objašnjavati Sophie kako u dućanu ima još puno lutki koje bi joj se mogle svidjeti jer 'izgledaju baš poput nje'.

Prije no što je uspjela uzvratiti na izjavu koja ju je poprilično iživcirala, mama malene Sophie ostala je zapanjena odgovorom svoje dvogodišnje kćeri.

- Ona izgleda poput mene, doktorica je poput mene. Ja sam lijepa curica, a i ona je lijepa curica. Ima lijepu kosu i vidite da ima stetoskop? – nedužno joj je odgovorila Sophie.

- Prodavačica je u konačnici shvatila stav moje djevojčice i rekla joj kako je to lijepo, a ovo je iskustvo još jednom potvrdilo moje uvjerenje da nitko od nas nije rođen s idejom da je boja kože bitna – zaključila je ponosna mama.

19. travanj 2024 11:23