StoryEditorOCM
ForumVIDEO: NOVO U HRVATSKOJ, NABAVA OSIGURANA

Na vjenčanju morate imati žive leptire, inače niste u trendu!

Piše Zadarski.hr
9. travnja 2017. - 20:42
leptiri

Izgleda da je „odzvonilo“ konfetima, riži, bombonima, balonima, lampionima... Apsolutni „must have“ sada su leptiri, koje mladenci moraju pustiti da polete netom po izlasku iz crkve ili prostorije za vjenčanje.

„Leptiri za evente“ – pod tim se nazivom leptiri mogu naći i nabaviti preko internetskih stranica, pa i Facebook profila. Na jednom tako stoji: „Za potpuni ugođaj, odnosno oblak leptira, savjetujemo da ih iznajmite najmanje 50.“ Taj lepršavi doživljaj stajat će vas, u slučaju da ih uzmete samo 50, točno 1850 kuna, odnosno sto kuna više ako uračunamo trošak pakiranja živih leptira i njihovu dostavu!

Ispod odgovarajuće fotografije, stoji i opis leptira: "Ovaj je leptir poznat pod nazivom "Kupusni bijelac" i lako se nalazi u našim vrtovima. Od rođenja živi 20 dana, kao gusjenica pretvara se u kukuljicu za 2 tjedna i leti slobodan kao leptir 15 dana, u razdoblju od travnja do listopada. Ljeti migrira na velike udaljenosti duž jadranske obale do 500 km pri brzini od 15 km/h. Od listopada do travnja prezimi u obliku kukuljice, zaštićen u tvrdom oklopu."

Kako izgleda potpuni ugođaj na vjenčanju, pogledajte u video prilogu:

 

 

24. travanj 2024 09:38